Evenement

HapSnap - De Pitch Studio | februari 2024

Combineer het nuttige met het aangename: lunch met ons mee en laat je inspireren in en om de Pitch Studio
GRATIS

15 februari

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen
GRATIS

15 februari

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen

heb jij wel eens iets uit te leggen?

Heb jij wel eens iets uit te leggen? Dan hebben wij iets gaafs voor jou: video! De ideale manier om jezelf te laten zien en je verhaal te vertellen. Mij te prijzig, denk je? Let op: in onze Pitch Studio zijn we helemaal ingericht op het superslim en efficiënt produceren van hoogwaardige videocontent. We geven je tijdens deze HapSnap graag een kijkje vóór en achter de schermen en geven je waardevolle tips over Videomarketing.

HapSnap: je komt voor een hapje en als je weggaat, snap je weer meer van je vakgebied. En laten we eerlijk zijn: lunchen moet je toch. Wij maken graag op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met jou. Schuif aan tijdens HapSnap, leer het team van Beeldvoerders kennen en ontdek de mogelijkheden voor videomarketing, pakkende pitchvideo's, voordelige videoformats en meer. Lekker, informatief en het aantal plaatsen is beperkt zodat we elkaar echt kunnen spreken.

Beeldvoerders organiseert in 2024 diverse inspiratielunches. Elke lunch is er plek voor maximaal 12 personen en elke lunch staat er één specifiek thema centraal. Wij regelen de lunch en iedere deelnemer neemt iets mee wat hem  of haar inspireert: alle ingrediënten voor goede marketinginspiratie.

Over Beeldvoerders & de pitchstudio

Afgelopen jaar hebben we onze Pitch Studio van vloer tot plafond compleet verbouwd en voorzien van de nieuwste techniek. Nu zijn we nog beter ingericht op het slim en efficiënt opnemen van uitlegvideo’s, pitchvideo's en andere videocontent. Videomarketing is booming en steeds meer mensen weten hiervoor de weg naar onze Pitch Studio te vinden. We verwelkomen je graag bij deze inspiratielunch om de mogelijkheden te ontdekken.

.