Evenement

HapSnap - Digital Asset Management | oktober 2023

Combineer het nuttige met het aangename: lunch met ons mee en ontdek de voordelen van Digital Asset Management
GRATIS

17 oktober 2023

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen
GRATIS

17 oktober 2023

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen

Zie jij door de beelden het bos niet meer?

Gaat er veel tijd verloren aan zoeken in het woud van foto's, logo's, presentaties en huisstijlmaterialen? Maak het jezelf dan makkelijker met een Digital Asset Management tool (DAM). Een plek waar je al je marketingmaterialen overzichtelijk bij elkaar zet. Waarin je efficiënt en eenvoudig zoekt, vindt en samenwerkt. Niet eindeloos zoeken naar die ene foto, maar weten hoe je hem eenvoudig kunt vinden. Niet gehinderd worden in je workflow door ontbrekende materialen, maar altijd alle benodigde assets bij de hand. Niet afwachten of collega's de juiste materialen gebruiken, maar zelf bepalen wie toegang heeft tot welke assets. Daar word je blij van. We geven je tijdens deze HapSnap graag een gouden tip op dit gebied: DASH.

HapSnap: je komt voor een hapje en als je weggaat, snap je weer meer van je vakgebied. En laten we eerlijk zijn: lunchen moet je toch. Wij maken graag op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met jou. Schuif aan tijdens HapSnap, leer het team van Beeldvoerders kennen en ontdek de voordelen van een Digital Asset Management tool. Lekker, informatief en het aantal plaatsen is beperkt zodat we elkaar echt kunnen spreken.

Beeldvoerders organiseert in 2023 diverse inspiratielunches. Elke lunch is er plek voor maximaal 12 personen en elke lunch staat er één specifiek thema centraal. Wij regelen de lunch en iedere deelnemer neemt iets mee wat hem  of haar inspireert: alle ingrediënten voor goede marketinginspiratie.

Over Beeldvoerders & Digital Asset Management

Ook bij Beeldvoerders liepen we ertegenaan. Waar staat de actuele versie van de huisstijl? Wie heeft de laatste behind-the-scenes beelden van die inspiratielunch voor een social post? Waar staan de Beeldvoerders teamfoto's? Weet iemand nog waar die Powerpoint over Brand Archetypes te vinden is? Totdat we kennismaakten met DASH. Een dijk van een DAM. Een DAM? Jazeker, dat staat voor Digital Asset Management. En dat maakt je leven een stuk overzichtelijker als het gaat om het gebruik en beheer van al je waardevolle marketingmaterialen. We delen deze gouden oplossing graag met je.

.