Gerda Visser

Gerda Visser

Digital Projectmanager

Hoe help jij de klanten tot bloei te komen?

Als projectmanager door goed te luisteren en door te vragen. Wat is de vraag achter de vraag? Waarmee is de klant het best geholpen? En hoe kunnen wij als team dit op de beste manier verwerkelijken? Ik heb oog voor detail, houd van taal en communicatie en zet graag een stapje extra. Altijd op zoek naar wat er wél kan. Zo wil ik eraan bijdragen dat de projecten soepel verlopen en we met elkaar zorgen voor groei en bloei.

Wat is voor jou persoonlijk een groeiversneller?

Ik bloei op van samenwerken met enthousiaste collega's. Als creatief team samen mooie dingen maken. Positieve effecten bereiken. Relativerende humor, gezelligheid en een goeie dosis lekkere koffie zijn daarbij voor mij waardevolle ingrediënten.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Zeker weten! Ik wil mijn kennis heel graag verbreden en verdiepen. Of het nu gaat om vakinhoudelijke zaken die ik van de collega's kan oppikken of om de wereld(en) van onze klanten. Zo valt er elke dag weer iets nieuws te leren.

Jij en beeldvoerders, vertel eens…

Ja, dat is een wonderlijk verhaal. We zijn via een online omweg op elkaars pad gekomen en zo heb ik de route van Ridderkerk naar Amersfoort gevonden! Het klikte meteen vanaf de eerste keer dat ik hier binnenwandelde. Wat een geweldige club om bij te mogen horen. Samenwerken in een positieve en opbouwende sfeer, echt teamwork. Voel me helemaal thuis!

.