Wouter Kluijfhout

Wouter Kluijfhout

Filmmaker

Hoe help jij de klanten tot bloei te komen?

Bij elke klus probeer ik mij in te leven en wil ik in de huid van de opdrachtgever kruipen om zo van waarde te kunnen zijn. Daarin wil ik meedenken en adviseren over wat er écht nodig is om een bepaald doel samen te bereiken. 

Wat is voor jou persoonlijk een groeiversneller?

Waar ik energie van krijg is een goede samenwerking, een gezamenlijke visie en daardoor het beste uit iemand naar boven kunnen halen. Wat mij ook energie geeft is een goede dosis muziek door mijn koptelefoon. Een werkdag vliegt dan zo voorbij. En wat voor muziek dat dan is? Van een stevige beat tot klassiek: als het maar een goede melodie heeft.  

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Qua ambities lijkt het mij gaaf om er verder achter te komen waar mijn sterkste punten liggen. Fijn is dat ik bij Beeldvoerders de ruimte krijg om hierin te groeien. Zo kan ik mij in elk aspect van het filmvak verder perfectioneren.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens....

Vanaf de eerste dag voelde het goed en was er een sterke klik. Het Beeldvoerders team is er eentje waar ik graag mee omga. Er wordt hard gewerkt en tegelijkertijd wordt er ook realistisch naar het werk gekeken. Doordat het een kleinschalig team is hebben we oog voor elkaar en is iedereen erg betrokken. 

.