Bert-Jan Arends

Bert-Jan Arends

Financiën

Hoe help jij de klanten tot bloei te komen?

Mijn rol is voor de klanten niet zo zichtbaar en groot. Wel help ik Beeldvoerders als bedrijf tot bloei te komen door het nauwgezet bijhouden van de boekhouding en administratie, zodat zij er voor hun klanten kunnen zijn. Ik werk dus vooral indirect mee aan de bloei van klant.

Wat is voor jou persoonlijk een groeiversneller?

Binnen Beeldvoerders is het merkbaar dat we elkaar waarderen als mens en als professional. Het doet me goed te merken dat ik met collega’s werk die positief in het leven staan en creatief hoogwaardig werk leveren. Samen verantwoordelijkheid dragen voor het geheel is voor mij hierin belangrijk.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

De stroomlijning van het administratieve proces is iets waar ik doorlopend aan werk. En uiteraard wil ik met gezond verstand de financiële stand van zaken zo weergeven dat we op eerlijke en betrouwbare cijfers kunnen bouwen.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens....

Als leraar Bedrijfseconomie is dit praktische werk een welkome aanvulling op de theorie die ik in het klaslokaal doceer. Ik vind het nog steeds een mooie combinatie van het theoretische en het praktische van het vak.

.