Dienst

fotostudio amersfoort

Wij werken vanuit een volledig uitgeruste fotostudio in Amersfoort. Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen. Wellicht kunnen we je helpen!

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

Professionele fotostudio in Amersfoort

Beeldvoerders beschikt over een grote fotostudio van 150 m2 op bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort. Onze studio is centraal gelegen, vlakbij de snelwegen A28 en A1 en nabij knooppunt Hoevelaken. In deze studio zetten we de omstandigheden helemaal naar onze hand. Samen met jou denken we na over het beeldconcept dat we willen neerzetten. Vervolgens gaan we in de fotostudio aan de slag om zo je online én offline uitstraling te versterken met professionele (reclame)fotografie. Behalve beelden die jouw diensten of producten weergeven, kun je ook denken aan portretsessies voor je online profielen, of foto's van alle medewerkers voor je website. Daarnaast hebben we alle ruimte voor productfotografie. Dankzij de grote roldeur aan de ingang kunnen grote objecten moeiteloos naar binnen gereden worden.

Fotostudio Amersfoort Productfotografie
Productfotografie in fotostudio Amersfoort

Diverse soorten fotografie

De studio wordt voor veel verschillende producties ingezet. Denk aan productfotografie voor je webshop of catalogus, zakelijke portretshoots voor 'over ons' pagina's en smoelenboeken, het fotograferen van mensen en producten voor brochures, fotografie voor invoeging in 3D animaties, reclamefotografie voor reclamecampagnes enzovoorts. Onze kracht is dat we niet alleen fotografen in huis hebben, maar dat we ook goed thuis zijn in van marketing en communicatie. Daardoor kunnen we voor het creëren van de beelden in de juiste (beeld)taal meedenken.

Wij zetten in op professionele studiofotografie voor bedrijven. We doen productfotografie, portretfotografie, conceptfotografie, reclamefotografie en veel andere soorten fotografie. Dat betekent echter ook dat we geen familiefotoshoots, bruidsreportages, kinderfotografie, gezinsfoto's en newborn fotografie doen.

Een ruime fotostudio waarbij het enthousiaste team zorgdraagt voor een perfecte foto (Remon Coljee, MASCO)

toegankelijkheid: fotostudio met roldeur

Voor het pand is ruime parkeergelegenheid en de studiovloer is bereikbaar via een palletdeur waardoor grote objecten naar binnen gereden kunnen worden. De studio ligt op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort, vlakbij de snelwegen A28 en A1 en nabij knooppunt Hoevelaken.

Apparatuur van olympus

Voor ons is de fotostudio een speeltuin voor creativiteit, een ruimte om te experimenteren met licht, kleur, poses en perspectieven. Juist door te proberen en te spelen met de mogelijkheden van de camera's ontstaan er verrassende beelden.

Dankzij ons partnerschap met Olympus is de volledige camera- en lenzenlijn van Olympus aanwezig. Verder is de fotostudio standaard uitgerust met een grote witte achterwand van 4 meter breed en kunnen we daarnaast nog twee kleinere opstellingen in diverse kleuren maken. Qua belichting werken we met professionele apparatuur van Elinchrom.

Reclamefotografie voor EMM International in fotostudio

fotografen

Op de Basicweg in Amersfoort werken we met meerdere professionele fotografen. Wilmar Boer kom je hoofdzakelijk tegen bij portretfotografie, productfotografie in de studio & natuurlijk bij bedrijfsreportages. Daniel Sonneveld kom je vaak tegen bij het maken van plannen en natuurlijk op locatie bij de opdrachtgever als bedrijfsfotograaf. Welke fotograaf het best past bij jouw fotoshoot - laat je inspireren door het werk van onze fotografen in Amersfoort!

wat anderen ook lazen

wat is jullie beeldtaal?

lees meer

op zoek naar inspiratie?

bekijk klantcases

een afspraak maken?

portretten van personeel?

bekijk tarieven

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar
.