Dienst

timelapse laten maken

Timelapses zijn onze specialiteit. Spelen met tijd en snelheid. Een timelapse geeft een creatief en dynamisch resultaat. De werkelijkheid, maar dan anders.

meer weten ?

Martijn Godeke
filmmaker

Timelapsen is een fotografietechniek die wij graag gebruiken in onze films. Een timelapse geeft de kijker een andere kijk op de werkelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan het overtrekken van wolken, een ondergaande zon of een sterrenhemel die in rap tempo voorbij trekt. Timelapsen kan alleen met een gezonde dosis geduld en doorzettingsvermogen. Maar het resultaat is altijd indrukwekkend: daar doen we het voor.

timelapse van processen

Timelapse is ook erg geschikt voor het verfilmen van productieprocessen. Door een film te maken van een serie foto's, ontstaat een versnelde versie van een langzaam proces. Voor veel productiebedrijven is dit een mooie manier om processen in beeld te brengen.

timelapse als hoge kwaliteit film

De kwaliteit van foto's is hoger dan die van filmbeelden. Daarom zetten wij timelapse ook in om hoge kwaliteit filmbeelden te maken, waarin een groot dynamisch bereik belangrijk is, zoals in deze film van een chalet in Oostenrijk. Zowel het interieur als de omgeving zijn belangrijke kenmerken van dit chalet, daarom kozen we ervoor om vrijwel de hele film in timelapse te maken.

extreme timelapses

Soms worden we voor echte uitdagingen gesteld, zoals deze timelapse van de plaatsing van zonnepanelen op een stal in Friesland. Onze camera's moesten hiervoor meerdere dagen in weer en wind blijven staan. Moeilijk, maar niet onmogelijk. En het eindresultaat was de moeite meer dan waard.

showcase van timelapses

Hoe je timelapse ook inzet, het resultaat is vrijwel altijd verrassend. De toepassingen zijn eindeloos en voor veel filmprojecten is timelapse een waardevolle toevoeging. Het is één van onze favoriete technieken en we blijven altijd zoeken naar nieuwe manieren om indrukwekkende timelapses te maken.

wat anderen ook lazen

bezoek video-marketinglunch

lees meer

op zoek naar inspiratie?

bekijk klantcases

een afspraak maken?

maak afspraak

met wie je te maken krijgt?

over ons team

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over MartijnMaak afspraak
.