Bedrijf in beeld

Solar Nederland

Next level klantcases, sprekende bedrijfsfotografie en een strakke catalogus. Kortom, alles op het gebied van film, fotografie en vormgeving. Samen met Solar Nederland gingen we aan de slag met hun online en offline zichtbaarheid.

meer weten?

Daniël Sonneveld
Fotograaf, filmmaker

van a tot z

Solar en Beeldvoerders hebben iets gemeen: We werken allebei aan totaaloplossingen en willen niet maar 'gewoon' een leverancier zijn. We denken met je mee en helpen jou met onze vakkennis om de juiste keuzes te maken. De match tussen Solar en Beeldvoerders was dus al snel gevonden.

Next level klantcases

The  Highlander Hotel is een mooi project voor Solar Nederland, omdat ze op  veel vlakken konden meedenken en adviseren. In het interview met Maxine  Hoogland, mede-eigenaar van The Highlander, achterhaalden we het belang  van de bijdrage van Solar. In de fotografie verbeeldden we de goed  verlopen samenwerking tussen Solar en het hotel. Het interview werd door  een tekstschrijver bewerkt tot een mooi artikel voor op de website, waar de foto's en de film bij geplaatst werden.

"The Highlander Hotel wil kwaliteit uitstralen, Solar wil kwaliteit leveren en Beeldvoerders wil die kwaliteit in beeld brengen."

Fotografie: bedrijf in beeld

Solar heeft als sourcing- en servicebedrijf veel verschillende aandachtsgebieden als het gaat om elektrotechniek, verwarming en sanitair, ventilatie en klimaat- en energieoplossingen. Hoe breng je zoiets het beste in beeld? We legden heel wat kilometers af om deze veelzijdigheid vast te leggen.

Productfotografie Blue Label

Voor de productfotografie van Blue Label in eigen studio bleven we wel thuis. Blue Label is een eigen merk sanitair artikelen van Solar en biedt Deens design met een twist. Wat dat inhoudt? Bekijk het hieronder zelf maar. In onze studio hadden we de tijd en ruimte om alle 200 producten te stallen, op te bouwen en te fotograferen.

En wat doe je dan met al die foto’s?

Het resultaat van de beeldvoering is multifunctioneel in te zetten. Je vindt het terug op de website, op de socials, in de webshop en in advertentiemateriaal.

Blue Label Brochure

We verzorgden ook de vormgeving van de catalogus, waarin de beelden goed tot hun recht komen. Deze brochure maakten we voor de doelgroep sanitair specialisten. Design, minimalisme en comfort zijn de elementen die de uitstraling van de cataloguspagina's bepalen. Mooi om te zien hoe de beelden ook op papier tot leven komen.

Voor Solar Nederland maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

Daniël Sonneveld

Creatief, zorgvuldig en zorgzaam, dat is Daniël. Voor zijn collega's maar zeker ook voor onze klanten.

Meer over Daniël

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.