Film

Solar Nederland

Klantcases, maar dan wel even twee stappen verder dan gewoon een foto en een filmpje. Dat is waar Solar Nederland mee aan de slag wilde. Samen maakten we een plan.

meer weten?

Daniël Sonneveld
Fotograaf, filmmaker

next level klantcases

Solar en Beeldvoerders hebben iets gemeen: We werken allebei aan totaaloplossingen en willen niet maar 'gewoon' een leverancier zijn. We denken met je mee en helpen jou met onze vakkennis om de juiste keuzes te maken. De match tussen Solar en Beeldvoerders was dus al snel gevonden. Nu die klantcases nog.

The Highlander Hotel is een mooi project voor Solar Nederland, omdat ze op veel vlakken konden meedenken en adviseren. In de voorbereiding belden we met de directie van het hotel en met de accountmanager bij Solar, om alle belangrijke details van het project te achterhalen. Gewapend met die kennis konden we een concept, een shotlist en interviewvragen bedenken. Zwart sanitair, noodverlichting en speciaal ontworpen spots waren de details die niet mochten ontbreken.

The Highlander Hotel wil kwaliteit uitstralen, Solar wil kwaliteit leveren en Beeldvoerders wil die kwaliteit in beeld brengen.

In de film werkten we met een interview waarin we het belang van de bijdrage van Solar achterhaalden bij Maxine Hoogland, mede-eigenaar van The Highlander. In de fotografie combineerden we foto's van de producten die Solar leverde met foto's van Maxine en Rob Krijt (Solar Nederland) in gesprek. Hiermee verbeeldden we de goed verlopen samenwerking. Het interview werd door een tekstschrijver bewerkt tot een mooi artikel voor op de website, waar de foto's en de film bij geplaatst werden.

The Highlander Hotel wil kwaliteit uitstralen, Solar wil kwaliteit leveren en Beeldvoerders wil die kwaliteit in beeld brengen. Samen werken we aan een sterke uitstraling voor bedrijven, voor Solar deden we dat met een klantcase op hoog niveau.

Anderen lazen ook

Daniël Sonneveld

Creatief, zorgvuldig en zorgzaam, dat is Daniël. Voor zijn collega's maar zeker ook voor onze klanten.

Meer over DaniëlMaak afspraak
.