Film

Solar Nederland

Next level klantcases en een strakke catalogus. Kortom, alles op het gebied van film, fotografie en vormgeving. Samen met Solar gingen we aan de slag.

meer weten?

Daniël Sonneveld
Fotograaf, filmmaker

Solar en Beeldvoerders hebben iets gemeen: We werken allebei aan totaaloplossingen en willen niet maar 'gewoon' een leverancier zijn. We denken met je mee en helpen jou met onze vakkennis om de juiste keuzes te maken. De match tussen Solar en Beeldvoerders was dus al snel gevonden. Samen werken we aan een sterke uitstraling voor bedrijven, voor Solar deden we dat met diverse klantcases op hoog niveau en een strakke catalogus.

van a tot z

In samenwerking met Solar Nederland hebben we voor hun eigen merk Blue Label een catalogus gemaakt voor hun klanten, sanitair specialisten. Functionaliteit, minimalisme, comfort en trendy producten waren de elementen die de catalogus uit moest stralen. Maar hoe werk je dit visueel uit?

Daarvoor begonnen we met de productfotografie in onze eigen studio, waar voldoende plek was om de 200 producten te stallen. Voor de sfeerfoto's gingen we langs in de showroom in Apeldoorn. Met de productfoto's was niet alleen de catalogus voorzien van strakke foto's maar ook de webshop.

Terug naar het scherm en aan de slag met het ontwerp. Doordat we van A tot Z betrokken waren, gingen we efficiënt te werk en konden we snel schakelen met de opdrachtgever. We gaven elkaar feedback, maakten samen keuzes en zorgden er zo voor dat de catalogus de mooie producten recht doet.

next level klantcases

Naast de catalogus met producten, wilde Solar ook aan de slag met klantcases op hoog niveau. Samen maakten we een plan.

The Highlander Hotel is een mooi project voor Solar Nederland, omdat ze op veel vlakken konden meedenken en adviseren. In het interview met Maxine Hoogland, mede-eigenaar van The Highlander, achterhaalden we het belang van de bijdrage van Solar. In de fotografie verbeeldden we de goed verlopen samenwerking tussen Solar en het hotel. Het interview werd door een tekstschrijver bewerkt tot een mooi artikel voor op de website, waar de foto's en de film bij geplaatst werden.

"The Highlander Hotel wil kwaliteit uitstralen, Solar wil kwaliteit leveren en Beeldvoerders wil die kwaliteit in beeld brengen."

Anderen lazen ook

Daniël Sonneveld

Creatief, zorgvuldig en zorgzaam, dat is Daniël. Voor zijn collega's maar zeker ook voor onze klanten.

Meer over DaniëlMaak afspraak
.