Websites & applicaties

Hoeve Villare

Terwijl Hoeve Villare in de steigers stond en een hele reeks verbouwingen onderging, klusten wij aan de online en offline zichtbaarheid van de hoeve. 

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

Het klinkt als een droom: Je baan opzeggen en verhuizen naar het zuiden om daar een oude hoeve om te toveren tot prachtig rustoord voor bezoekers. Bert en Wilma gingen het avontuur aan en vertrokken naar Zuid Limburg. Daar aangekomen moest er natuurlijk wel wat gedaan worden. Terwijl Hoeve Villare flink in de steigers stond en een hele reeks verbouwingen onderging, klusten wij in Amersfoort aan de online en offline zichtbaarheid van Hoeve Villare. 


“We hadden zelf ontdekt hoe werk en gezin het leven kunnen opeisen en dat het belangrijker is geworden om er af en toe op uit te trekken om in een andere omgeving de batterij weer op te laden en op adem te komen. En waar kan dat beter dan in het berglandschap van
Zuid Limburg?!”

Het fundament

Terwijl de hoeve in verbouwing was, konden wij in Amersfoort ook alvast aan de slag. Hoe zetten we Hoeve Villare op de kaart? We startten met het fundament: het gedachtegoed van Hoeve Villare. Wat is het merkverhaal? Welk beeld hoort daarbij? Het leggen van een sterk fundament helpt je later bij het uitwerken van je merk makkelijker keuzes te maken. Vanuit dat fundament werkten we aan een huisstijl, films en fotografie die helemaal in het teken stonden van dit merkverhaal.


Op adem komen in Zuid Limburg

Op adem komen in Zuid Limburg. Dat is waar het bij Hoeve Villare om draait. De hoeve is meer dan een paar vakantieaccommodaties in het zuiden van het land. Het gaat over tot rust komen in het schilderachtige landschap dat Zuid Limburg te bieden heeft. Daar waar je niet alleen van de rijke natuur kan genieten, maar ook van pittoreske dorpjes en overheerlijk eten. Alle ingrediënten die je nodig hebt om op adem te komen.


Voor Hoeve Villare maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

De volgende bouwblokken

Na het leggen van het fundament konden we aan de slag met de volgende bouwblokken. We gingen aan de slag met het in beeld brengen van het verhaal van Hoeve Villare in allerlei verschillende uitingen: De huisstijl met het logo, een website met een boekingskalender en het daarbij horende beeldmateriaal. We gingen de lucht in voor beelden van het Limburgse landschap en konden ook op het vasteland genoeg fijne plekken vinden voor sfeerbeelden van de omgeving. Ook de wegwijzers aan de weg en de visitekaartjes netjes in huisstijl. Beetje bij beetje kwamen alle bouwblokken bij elkaar en werd het merk ‘Hoeve Villare’ steeds completer.


Welkom in Zuid Limburg

Hoeve Villare is klaar om gasten te verwelkomen. Samen gingen we aan de slag met de online vindbaarheid van de website. De website is gebouwd in Webflow. Webflow kiest voor een moderne visie op websitebeheer. Alles wat je ziet, kan je direct aanklikken en bewerken. Dat is makkelijk werkbaar. Zo kunnen Bert & Wilma makkelijk aan de slag met de blogs over de meegemaakte avonturen.

Ook op adem komen in Zuid Limburg? Liever samen een verblijf voor twee of juist een familiehuis huren met 12 personen? Ontdek de mogelijkheden op de website van Hoeve Villare.


Anderen lazen ook

No items found.

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.