Videomarketing

Zonnepanelen Op Het Dak

Kwaliteit is waarvoor je bij Zonnepanelen op het dak B.V. terecht kan. Voor hen maken wij een set klantcases waarin wij die kwaliteit vastleggen.

meer weten?

Daniël Sonneveld
Fotograaf, filmmaker

De installaties van Zonnepanelen op het dak B.V. zijn op maar liefst 800 daken in Nederland te vinden. Het bedrijf is met name specialist in de agrarische sector en gaat de uitdaging van een complex project graag aan. Hoe Zonnepanelen op het dak zich onderscheidt? Door écht kwaliteit te leveren en mee te denken van A tot Z. Maar hoe overtuig je een klant en hoe beantwoord je effectief hun vragen? Samen met hen gingen wij aan de slag met breed inzetbare klantcases.

"We willen geen video, we willen een boodschap communiceren, onder andere met video. Het is fijn dat Beeldvoerders dat begrijpt.”

Overtuigingskracht

Foto’s van klanten, voor een herkenbare en vertrouwenwekkende uitstraling. Dat was de vraag waarmee de samenwerking met Zonnepanelen op het dak B.V. een paar jaar geleden begon. Sinds die tijd zaten we niet stil. Samen gingen we op pad, portretteerden de klanten van ZOHD in film en fotografie en legden zo de succesverhalen vast.

Waarom de klanten van Zonnepanelen op het dak B.V. in beeld brengen? De aanschaf van zonnepanelen is een flinke investering.  Als aanbieder wil je vertrouwen winnen en je klant overtuigen. Overtuigingskracht creëer je door niet alleen zelf te vertellen, maar door het succes juist te laten zien. Dit deden we door boeren met een eerlijk verhaal in beeld te brengen. Hun verhaal zorgt voor herkenbaarheid, omdat ze bijvoorbeeld met dezelfde vragen zaten als andere potentiële klanten. De oprechte verhalen van collega-ondernemers, overtuigen de nieuwe klanten van Zonnepanelen op het dak B.V.

Voor Zonnepanelen Op Het Dak maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Content met meerwaarde

Waarde creëren vinden we belangrijk. Dat houdt in: alles uit een draaidag halen wat er in zit. Voor we op pad gaan, denken we na over hoe het beeldmateriaal zo breed mogelijk ingezet kan worden. Niet alleen op de website, maar bijvoorbeeld ook op social media.

Na afloop van een draaidag komen we terug met mooie verhalen voor op de website en enorm veel waardevol beeldmateriaal; interviews, foto's, droneshots en sfeerbeelden. Dat materiaal monteren we tot goede headerfoto's, inhoudelijk sterke interviewfilms en pakkende korte social video's. Op die manier halen we zoveel mogelijk waarde uit het werk dat wordt verzet. Zo denken we, net als Zonnepanelen op het dak B.V., mee met onze opdrachtgevers van A tot Z.

Anderen lazen ook

Daniël Sonneveld

Creatief, zorgvuldig en zorgzaam, dat is Daniël. Voor zijn collega's maar zeker ook voor onze klanten.

Meer over Daniël

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.