Fotografie

Public Support

Resultaat door aandacht, dat is waar Public Support voor staat. Een persoonlijke benadering die in fotografie tot zijn recht moest komen.

meer weten?

Daniël Sonneveld
Fotograaf, filmmaker

Resultaat door aandacht

De grootste detacheerder van secretaresses en projectondersteuners van Nederland. Dat is nogal wat. Een grote detacheerder, maar wel een persoonlijke. De topsupporters van Public Support zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf, om deze mensen draait het. In de nieuwe website moesten deze mensen dan ook de hoofdrol gaan spelen. Daarvoor fotografeerden we een groep van zestien topsupporters in diverse professionele settings, altijd met een directe blik in de camera en een brede glimlach.

Zo maak je direct kennis met de mensen van Public Support en waar zij voor staan: resultaat door aandacht.

Naast de foto's maakten we van de topsupporters ook een headerfilm, volgens hetzelfde concept: Recht in de lens kijken en vriendelijk lachen. Zo maak je direct kennis met de mensen van Public Support en waar zij voor staan: Resultaat door aandacht. Bovendien maakten we portretten van de stafleden. Ook zij worden op de nieuwe website direct en persoonlijk voorgesteld.

een goed begin

In de voorbereiding bespraken we met de tekstschrijvers en het marketingteam van Public Support de sfeer en uitstraling die de website nodig had. Met de designer bespraken we de manier waarop de foto's in de website gebruikt zouden worden. Zo gaan we goed voorbereid aan de slag.

Het team van Beeldvoerders heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de vormgeving van onze nieuwe website. Met hun mooie, frisse portretten hebben zij een gezicht gegeven aan onze medewerkers. Daarnaast leggen zij onze congressen en feesten vast in beeld en geluid en weten met dat beeld de sfeer exact weer te geven. Ze zijn zeer flexibel en denken proactief mee.
Monica Kuppens - Manager Commercial Support

online kennismaken

Je gezicht laten zien als bedrijf en loskomen van standaard saaie stockfotografie: Daar houden wij van. Je moet het durven, maar wat een statement maak je met deze aanpak: Dit zijn onze mensen, met hen krijg je te maken als je samenwerkt met ons. Online kennismaken op zijn mooist.

Anderen lazen ook

Daniël Sonneveld

Creatief, zorgvuldig en zorgzaam, dat is Daniël. Voor zijn collega's maar zeker ook voor onze klanten.

Meer over DaniëlMaak afspraak
.