Fotografie

Beeldvoering en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven in de kracht van goede foto’s; platen die iets met je doen.

Elk fotoproject kent zijn eigen benadering: Personen of objecten, in de studio of op locatie, vastleggen wat er gebeurt of een concept van A tot Z regisseren en enscèneren. Bovendien vormt fotografie een geïntegreerd onderdeel van de websites die we bouwen; onze fotografen discussiëren vanaf dag één mee over de look-and-feel, de vorm en de functie van de foto’s voor een nieuwe website. Zo zorgen we voor één duidelijk en krachtig beeld.

iWelcome

iWelcome is Europa's belangrijkste speler op het gebied van Identity Management. Zij voorzien diverse nationale en internationale bedrijven, overheidsinstellingen en datacenters van een online platform voor veilig identiteitsbeheer van hun accounts.

 Webdesign  Fotografie
Bekijk case

Metaaltechniek

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is dé technische groothandel op het gebied van schuren, slijpen, polijsten en andere oppervlaktebewerkingen. Met een grote voorraad en veel kennis levert Metaaltechniek in diverse industrieën oplossingen op maat. Het team van Beeldvoerders produceerde voor Metaaltechniek de bedrijfsfilm, folders, autobestickering, een beurswebsite, beurswand, productfotografie en een nieuwsbrief.

 Film  Vormgeving  Fotografie  Webdesign
Bekijk case

Bedrijfsfotografie en website projectleiding ZOA

In een wereld vol conflicten, onrecht, armoede en rampen wil ZOA bijdragen aan tekenen van hoop en herstel. Zij bieden noodhulp en werken aan structurele wederopbouw. Beeldvoerders heeft ZOA begeleid bij de bouw van hun nieuwe website waarvan de techniek is verzorgd door Impress. Verder heeft Beeldvoerders het hele kantoor en de medewerkers van ZOA op hun werkplekken gefotografeerd om zo de organisatie in beeld te brengen.

 Fotografie
Bekijk case

ProAct VX

Azure Cloud, Servervirtualisatie en Enterprise Monitoring. Het zijn slechts voorbeelden van de (voor velen) onbegrijpelijke technieken waarin ProAct VX zich specialiseert. Onze uitdaging: Dit verbeelden in sprekende fotografie. Vanuit de mensen die bij Proact werken vertellen wat zij doen in de complexe wereld van de ICT.

 Fotografie
Bekijk case

Beat Supplier

Eén dag een aantal professionele drummers in de studio. Een hoop geluid, een hoop plezier, maar vooral mooie fotografie voor Beat Supplier. Met als doel om op de website van Beat Supplier de aangesloten drummers te presenteren. Een mooie combinatie van productfotografie en portretfotografie. En een mooie manier om de sfeer van muziek maken te vatten in beeld. Voor Beat Supplier hebben we het webdesign en -ontwikkeling geleverd. De fotografie wordt gebruikt op de website en in diverse marketinguitingen.

 Fotografie  Webdesign  Vormgeving
Bekijk case

Lexima dyslexie oplossingen

Als je moeite hebt met lezen en schrijven, ervaar je daar iedere dag de belemmeringen van. De nieuwste technologie kan je helpen beter te lezen en te leren. De dyslexie-software van Lexima is bewezen effectief. En de docenten van Lexima zijn experts op het gebied van dyslexie. Beeldvoerders heeft Lexima begeleid bij het nieuwe website ontwerp, de presentatie naar buiten toe en fotografie.

Jij wilt ook mooi beeldmateriaal?

Laat ons meedenken

Mooie beelden beginnen hier