UITLEGvideo's

professioneel laten opnemen van je videopitch?

meer weten ?

Martijn Godeke
Martijn Godeke
filmmaker
Een videopitch in een professionele pitchstudio

Wat is de pitch studio?

De Pitch Studio is een professionele videostudio in Amersfoort. Hier zijn we helemaal ingericht op het slim opnemen van pitchvideo's. Compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt. De juiste belichting, meerdere camerastandpunten, goede akoestiek en natuurlijk een autocue, zodat je je verhaal gemakkelijk in kunt spreken. Uiteraard verwerken wij uiteindelijk jouw opnames in een professionele eindmontage in jullie eigen huisstijlformat.

bekijk voorbeeldenonze tarieven?

Enkele voorbeelden van onze Pitch Studio

De Pitch Studio is erg flexibel. Er zijn nogal wat opstellingen mogelijk. Onderstaand enkele voorbeeldscenes die we in de studio op kunnen bouwen.

scene schermdemo

Twee cameraregie

Laptopscherm delen

Lichte achtergrond

vraag offerte aan

scene op de bank

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Grijze achtergrond

vraag offerte aan

scene op de stoel

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Donkere achtergrond

vraag offerte aan

scene op wit

Drie cameraregie

Gestylde attributen

Achtergrond in wit of kleur

vraag offerte aan

scene aan tafel

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Donkere achtergrond

vraag offerte aan

scene talkshow

Vijf cameraregie

Live interactie met publiek

Studio in huisstijlkleuren

vraag offerte aan

Maak gebruik van formats - in serie produceren van je uitlegvideo's

Heb jij weleens iets uit te leggen? Dan hebben wij iets gaafs voor jou! Stel je bent trainer. Of adviseur. Of marketeer. Of vul maar in. Dikke kans dat jij je geld verdient met advies of expertise. Dus ja, dan heb je iets uit te leggen. Aan trainees, klanten, potentiële doelgroepen. Noem maar op.

Er komt ongelofelijk veel informatie op ons af. Hoe zorg je er nu voor dat jouw boodschap op de juiste manier binnenkomt bij degenen die jij wilt bereiken? Hoe val je op? Hoe weten mensen jóu te vinden?

  • Bloggen? Prima, maar helaas lezen mensen steeds minder. Wel goed voor Google trouwens :-)
  • Schrijven op social media? Hard werken. Schiet er ook vaak bij in…
  • Persoonlijke afspraken? Inderdaad. Veel adviseurs rijden het hele land door. Maar heb je soms ook het gevoel dat je een verhaal al voor de 160e keer aan het vertellen bent?
  • Video! De ideale manier om jezelf te laten zien en ook je kennis te delen. Maar ja… video professioneel uitbesteden is duur. Toch?

aan wat voor soort video's moet ik denken dan?

De video's die we in de Pitch Studio creëren zijn bedoeld voor uitleg & instructie. Wij noemen het ook wel Talking Head Video's. Deze vorm van videomarketing is dus geschikt voor e-learning, how-to, onboardingsvideo's etc.

uitlegvideo

Een uitlegvideo biedt informatie over een proces of een nieuwe ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld theoretische informatie op een begrijpelijke manier in beeld brengen.
lees meer

onboarding video

Een onboardingsvideo is een ideaal hulpmiddel bij het verwelkomen en professioneel inwerken van nieuwe collega's.
lees meer

e-learning video

Veel opleidingen en cursussen kun je tegenwoordig online volgen. Een e-learning video werkt daarbij prettig en maakt je les levendiger dan lappen tekst.
lees meer

how-to video

In een how-to video leer je de kijkers hoe ze iets kunnen doen. Bijvoorbeeld het reinigen van een koffiezetapparaat, het gebruik van een stuk gereedschap of het bereiden van een recept.
vraag offerte aan

instructievideo

Met een instructievideo informeer je de kijker over een bepaald onderwerp. Je legt bijvoorbeeld uit hoe je product of dienst precies werkt.
vraag offerte aan

linkedin profielvideo

Een profielvideo op je LinkedIn geeft je bezoekers een veel persoonlijker beeld van jezelf dan wanneer je alleen een foto laat zien. Een mooie kans om een blijvende indruk achter te laten.
vraag offerte aan

Social video

Een social video is speciaal ontwikkeld voor sociale media en vaak gericht op een bepaalde doelgroep. Handig om je kijkers bij jou of je bedrijf te betrekken.
vraag offerte aan

Productvideo

Met een productvideo breng je de specificaties en voordelen van je product op een professionele manier in beeld. Goed om je klant te helpen bij de keuze voor een product.
vraag offerte aan

Wij werken aan heldere uitlegvideo's met

01

Een slim videoformat in huisstijl

We produceren voor jullie een professioneel videoformat in jullie huisstijl. We voegen in het format elementen toe zoals titelbalken, logo, huisstijlkleuren, en geanimeerde overgangen. Zo creëren we een herkenbaar format.

02

Online scripts voorbereiden

In een online portal bereiden we met elkaar de scripts voor. Tijdens het schrijven coachen we je met praktische tips en adviezen. Dit doen we samen met een klein netwerk van professionele Pitch Trainers.

03

tijd reserveren in de studio

Je boekt jouw afspraak online bij ons in de studio.

04

Je videopitch opnemen met autocue

Zodra je binnenloopt, zijn we klaar om te draaien. Geen opbouwtijd dus, maar direct aan de slag. Als je wilt, spreek je je scripts in via de autocue. Op één ochtend spreek je zo een hele serie video's in. Hoeveel video’s red jij in een ochtend? 8? 12? 24?

05

Verspreiden maar

Na de opnames leveren we je video's op gemonteerd in het videoformat. Helemaal in je eigen huisstijl. Na het ontvangen van de video's kan het verspreiden beginnen. Onze tip? Druppeltjesgewijs.
Pitch Studio in Amersfoort

jouw videocontent uitbesteden?

Video professioneel uitbesteden duur? Tsja, we voelen met je mee. Ga maar na: het schrijven van een script, een bus vol apparatuur, één of twee cameramannen, opbouwen bij jou op locatie, draaien van opnames, achteraf de montage, audionabewerking, verwerken van je huisstijl, exporteren & distribueren op social media. Voor een professionele film van een paar minuten ben je al snel een paar duizend euro verder.

"Van een paar duizend euro per video naar een paar honderd euro per video."

Goed nieuws: juist daarom bouwden we de Pitch Studio. Het scripten wordt slimmer, de bus vol apparatuur slaan we over en de opnames maken we zeer effectief. We produceren een serie professionele, overtuigende video’s. Volledig in jouw huisstijl. Van een paar duizend euro per video naar een paar honderd euro per video. Maar wel hoogwaardige kwaliteit. Wist je dat hier ook nog een goed verhaal achter zit van Google? Lees het hier: https://www.beeldvoerders.nl/blogs/3h-model

vraag offerte aan

hoe zit het eigenlijk met videomarketing?

Waar we vroeger nog massaal tekst lazen, kijken we tegenwoordig veel liever naar video. Steeds meer (internationale) onderzoeken wijzen dan ook uit dat videocontent veel meer impact maakt dan tekst. Maar hoe zit het nou eigenlijk in Nederland? Hoe kijken Nederlandse organisaties aan tegen de rol van videomarketing? Wij deden onderzoek!

jij voor de camera? nou, nou...

Ho eens even, dat gaat wel heel snel zo. Ik voor de camera? De meeste mensen gaan nog liever naar de tandarts. Het zal je misschien verbazen (en geruststellen), maar zo komen de meeste mensen onze studio in. Een paar uitzonderingen daargelaten. De collega’s van Beeldvoerders hebben jaren ervaring in het in beeld brengen van allerlei mensen. Je krijgt de tijd en we zorgen dat je je op je gemak gaat voelen. We oefenen samen en kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Loop anders eens vrijblijvend binnen tijdens een inloopdag in onze studio. Gewoon om te zien hoe dat voelt. Uit ons onderzoek blijkt ook dat er drie belangrijke drempels worden ervaren om aan de slag te gaan met videocontent:

Is video niet duur?

Video kan inderdaad een flink prijskaartje hebben. Maar dankzij onze compleet uitgeruste Pitch-Studio kunnen we hier zeer efficiënt draaien. Dat scheelt al snel een hoop euro's in de kosten.

lees meer

Ik voor de camera? brrr

Het is even wennen voor de camera, maar de meeste mensen zijn snel op dreef. Loop anders eens vrijblijvend binnen tijdens een inloopdag in onze studio. Gewoon om te zien hoe dat voelt.

lees meer

wat moet ik zeggen?

Tekst schrijven is inderdaad een vak apart. Er komt best wat bij kijken om je verhaal op de juiste manier te vertellen. We staan je bij met een professioneel netwerk van scriptschrijvers en Pitch Trainers.

lees meer

de inloopstudio - gewoon eens proberen?

Lijkt het je spannend om een video op te nemen? Of ben je benieuwd hoe dat precies in z'n werk gaat bij Beeldvoerders? Kom dan gewoon eens kijken tijdens een van onze inloopdagen. We heten je van harte welkom in onze professionele Pitch-Studio en laten je graag de mogelijkheden zien. Een korte introductie in de wereld van de pitchvideo. Van camera en belichting tot script en autocue. Zo kan je eens laagdrempelig testen of het iets voor je is.

1x per maand - inloopstudio

coming soon!

Een dag in de maand zetten we de deuren van de Pitch-Studio open voor wie wil kennismaken met de mogelijkheden bij Beeldvoerders. Interesse? Meld je online aan en reserveer een plek wanneer het jou uitkomt.

iWelcome Bedrijfsfotografie

tarieven

tussen de € 345,- en de € 975,- per video
Waar moet je nou aan denken voor het opnemen van professionele video's in de Pitch Studio? In de studio nemen we losse video's op, maar ook produceren we uitlegvideo's in serie. Onze tarieven liggen dus tussen de € 345,- en de € 975, per video. Vraag gerust een offerte op. Daarin hebben we onze tarieven helder uitgewerkt.
vraag offerte aan

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over Martijnvraag offerte aan
filmmaker
.