Werken bij

Lomans

Als Totaalinstallateur verzorgt Lomans al ruim 100 jaar de installaties in gebouwen. Samen met Lomans werken we aan uitstraling met karakter.

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

Installateur Lomans verzorgt al ruim 100 jaar installaties in gebouwen van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Lomans is een bevlogen familiebedrijf. Hoe breng je dit in beeld? Samen met Lomans werken we al jaren aan sterke uitstraling, overtuigende beeldtaal en aantrekkelijk werkgeverschap.

Goed, voor elkaar

In 2020 onderging Lomans een complete rebranding. Samen met Lomans Zeker Zichtbaar werkten we aan de vertaling van het nieuwe merkverhaal naar beelden die dat verhaal vertellen. Nieuwe fotografie voor de website, een brandvideo in de nieuwe uitstraling en de feestelijke lancering van deze nieuwe branding door middel van een online event; aan al die mooie projecten mochten wij onze bijdrage leveren. En we zijn trots op het resultaat, de nieuwe uitstraling van Lomans staat als een huis.

Nieuw verhaal, nieuw thuis

Lomans Capelle was dringend toe aan een nieuw thuis. Er werd een prachtig pand gebouwd, natuurlijk inclusief alle technische slimmigheid die je van Lomans mag verwachten. Voor de opening van het pand maakten we een live uitzending, inclusief beeldmateriaal dat we eerder opnamen om een goede indruk van het pand te geven. Naast deze uitzending, maakten we een 3D-scan waarin bezoekers zelf door het pand kunnen rondlopen. Die scan verrijkten we met korte films van medewerkers, waarin zij het verhaal van dit nieuwe pand vertellen. In de komende jaren kan deze collectie films aangevuld worden, om zo het verhaal van dit mooie pand steeds completer te maken.

Vroeger, weet je nog?

We werken al jarenlang samen met Lomans. In die jaren hebben we heel veel prachtige dingen mogen maken. Door de rebranding vallen die projecten nu uit de toon qua huisstijl, maar we vinden ze te mooi om ze niet te laten zien. Daarom lichten we ook wat projecten uit die we nog in de oude huisstijl gemaakt hebben.

Heb jij de kampioensmentaliteit?

Het is niet eenvoudig om aan (het juiste) technische personeel te komen. Bij Lomans weten ze het wel: hire attitude, not skills. Lomans zoekt medewerkers met de kampioensmentaliteit. Voor de werken-bij campagnes van Lomans ontwikkelden wij samen met Lomans de campagne Heb jij de Kampioensmentaliteit? Naast de campagnebeelden realiseerden wij een werken-bij gedeelte in de website en produceerden wij de campagnefilm. Denk jij dat je bij Lomans past? Bekijk de openstaande vacatures bij Lomans

"Fantastisch! We zijn ontzettend blij met en dankbaar voor jullie tomeloze inzet. Het is supertof geworden en ook de directie is meer dan tevreden"

De Lomans Academy

Een droom die uitkomt: de Lomans Academy. Als je samen bouwt aan morgen, dan kan investeren in de nieuwe generatie vakmensen natuurlijk niet ontbreken. Lomans is een erkend leerbedrijf, topcoach van het jaar 2019 en het investeert met de Academy in het opleiden in de praktijk. Vanaf september 2020 biedt Lomans complete MBO niveau 2 en 3 opleidingen aan. Voor Lomans ontwikkelden we de Leren bij Lomans campagne: centraal in de campagne staat de quickscan Past werken en leren binnen Lomans bij jou? Samen werkten we aan landingspages, de quickscan en diverse social trailers.


100-jarig bestaan

Dat is toch bijzonder? Al ruim een eeuw werken aan technische installaties? In 2019 vierde Lomans haar 100-jarig bestaan. Voor het jubileum produceerde Beeldvoerders diverse films. Omdat we voor Lomans in de loop van de jaren al een uitgebreide beeldbank hebben verzameld, was het eenvoudig om de highlights terug te laten keren bij het jubileum. Lomans Nu onderstreept nog eens waar Lomans voor staat.

Voor Lomans maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.