Werken bij

Lomans

Als Totaalinstallateur verzorgt Lomans al ruim 100 jaar de installaties in gebouwen. Samen met Lomans werken we aan uitstraling met karakter.

meer weten?

Stefan Roorda
ux design & strategie

Installateur Lomans verzorgt al ruim 100 jaar installaties in gebouwen van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Lomans is een bevlogen familiebedrijf. Hoe breng je dit in beeld? Samen met Lomans werken we al jaren aan sterke uitstraling, overtuigende beeldtaal en aantrekkelijk werkgeverschap.

Typisch Lomans

Een organisatie die weet waar ze voor staat en zich bewust is van haar kernwaarden. Dat is toch prachtig? Met Lomans ontwikkelden we Typisch Lomans als positionering. Lomans heeft de blik vooruit: samen bouwen aan morgen. Maar wat is nog meer Typisch Lomans? Een betrokken en bevlogen manier van werken, ambitieuze duurzame doelstellingen, sociaal aan het werk (social return), het Fit en Vitaal-programma en natuurlijk de kampioensmentaliteit. Veel werkplezier, dat zie je terug in alles. Typisch Lomans.

Heb jij de kampioensmentaliteit?

Het is niet eenvoudig om aan (het juiste) technische personeel te komen. Bij Lomans weten ze het wel: hire attitude, not skills. Lomans zoekt medewerkers met de kampioensmentaliteit. Voor de werken-bij campagnes van Lomans ontwikkelden wij samen met Lomans de campagne Heb jij de Kampioensmentaliteit? Naast de campagnebeelden realiseerden wij een werken-bij gedeelte in de website en produceerden wij de campagnefilm. Denk jij dat je bij Lomans past? Bekijk de openstaande vacatures bij Lomans

"Fantastisch! We zijn ontzettend blij met en dankbaar voor jullie tomeloze inzet. Het is supertof geworden en ook de directie is meer dan tevreden"

De Lomans Academy

Een droom die uitkomt: de Lomans Academy. Als je samen bouwt aan morgen, dan kan investeren in de nieuwe generatie vakmensen natuurlijk niet ontbreken. Lomans is een erkend leerbedrijf, topcoach van het jaar 2019 en het investeert met de Academy in het opleiden in de praktijk. Vanaf september 2020 biedt Lomans complete MBO niveau 2 en 3 opleidingen aan. Voor Lomans ontwikkelden we de Leren bij Lomans campagne: centraal in de campagne staat de quickscan Past werken en leren binnen Lomans bij jou? Samen werkten we aan landingspages, de quickscan en diverse social trailers.


100-jarig bestaan

Dat is toch bijzonder? Al ruim een eeuw werken aan technische installaties? In 2019 vierde Lomans haar 100-jarig bestaan. Voor het jubileum produceerde Beeldvoerders diverse films. Omdat we voor Lomans in de loop van de jaren al een uitgebreide beeldbank hebben verzameld, was het eenvoudig om de highlights terug te laten keren bij het jubileum. Lomans Nu onderstreept nog eens waar Lomans voor staat.

Anderen lazen ook

No items found.

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over StefanMaak afspraak
.