Fotografie

MASCO Kantoorefficiency

Voor MASCO Kantoorefficiency verzorgt Beeldvoerders de productfotografie voor de webshops

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

Kasten, bureau's, stoelen, complete werkplekken zijn grote artikelen. MASCO heeft Beeldvoerders gekozen vanwege de ligging van de studio die een goede logistiek mogelijk maakt, en de kwaliteit van het eindresultaat. De studio is op de begane grond en via de grote roldeur is het transport vanuit de vrachtwagen MASCO van veel en/of grote artikelen naar de studio geen probleem. Onze studio is 150 m2 groot (18 x 8,5 meter) en heeft een plafond van meer dan 10 meter hoog. Er is dus ruimte genoeg voor allerlei soorten opstellingen.

Mooie uitdaging bij de meubelen van MASCO is dat witte bureau's wel zichtbaar moeten blijven op een witte achtergrond. En dat in zwarte bureau-onderdelen wel de details zichtbaar moeten blijven. Mooie technische uitdagingen die we niet uit de weg gaan. Ieder meubelstuk wordt voor MASCO op witte achtergrond in diverse hoeken gefotografeerd. Vervolgens zetten wij voor MASCO alle beelden klaar in hun online omgeving, waar de beelden gedownload kunnen worden. Zo beschikt Masco altijd over de juiste bestanden voor plaatsing in hun webshops.

Mooie productfotografie met een consistente belichting en een efficiënte productieworkflow

Ook zorgen we ervoor dat de beelden die over meerdere shoots verspreid gemaakt worden een consitente look houden qua belichting, kleur en contrast.

Voor MASCO Kantoorefficiency maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.