Websites & applicaties

Aaneen

Nederland heeft een probleem. Er is nog veel leegstaand en incourant vastgoed, waarvan de potentie onbenut is. Aaneen bedenkt échte oplossingen.

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

Man on a mission. Dat is het eerste waar je aan denkt bij Jan van de Ham van aaneen. Want Nederland heeft nu nog veel leegstaand incourant vastgoed. Maar hoe ziet dat er over een paar jaar uit? aaneen betekent samen. Want alleen gezamenlijk ontstaan nieuwe ideeën en inventieve oplossingen voor leegstaande gebouwen. Oude gebouwen een nieuwe functie en waardering te geven, dat is waar het om draait bij aaneen.

De toekomstige bebouwde omgeving vormgeven is wat ik wil. Leegstaande gebouwen mooi maken met verrassende ideeën en oplossingen. Mijn droom is dat mijn bedrijf een inspiratie kan vormen om een waardentransitie te bewerkstelligen.

Voor aaneen ontwikkelden wij de Wordpress website en de huisstijl. Jan wordt als bouwprofessional gekenmerkt door ideeën. Veel ideeën. aaneen vormt het centrale punt waarin alle hersenspinsels samenkomen. Op de homepage ontwikkelden we een concept waarin Jan je uitnodigt: kijk mee in mijn wereld. Om de beeldtaal van aaneen kracht bij te zetten, realiseerden we ook de fotografie in de website.

aaneen nodigt uit om mee te doen. De opgave is gigantisch. Passen jouw ideeën in het idee-atelier? Verzin jij samen met Jan nieuwe toepassingen voor vastgoed in Nederland? Mocht je nog een oud gebouw weten, aaneen weet met een uitgebreid netwerk absoluut een zinvolle invulling te geven aan je gebouw.

Voor Aaneen maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.