Livestream

Buiten Gewoon Muziek

Als er geen concerten met bezoekers georganiseerd kunnen worden, hoe blijf je als muzikant dan aan het werk? Voor Buiten Gewoon Muziek verzorgden we een mooie uitzending van een prachtig concert.

meer weten?

Martijn Godeke
filmmaker

stilzitten

De beleving van een concert is een memorabele ervaring, die we momenteel helaas moeten missen. Maar stilzitten is geen optie, dus zochten we samen met Harry van Wijk van Buiten Gewoon Muziek naar nieuwe mogelijkheden. Samen realiseerden we een mooie opname van een orgelconcert dat Harry speelde in de Grote Kerk in Weesp. De opname van het concert werd dezelfde dag uitgezonden op Facebook en YouTube, waarbij ook interactie via chat mogelijk was. Langs deze weg bereikten we meer dan 3000 mensen.

Bekijk het concert van Buiten Gewoon Muziek in de Grote Kerk te Weesp.

mogelijkheden

Naast het vastleggen of live uitzenden van een concert in hoge kwaliteit beeld en geluid, kunnen we ook ondersteunen met online promotie, ticketverkoop en andere online opties. We denken graag mee over de strategische inzet van film, juist in deze tijd. Er is veel mogelijk en samen blijven we zoeken naar de beste manier om samen concerten en evenementen te kunnen blijven beleven. Ook een online concert organiseren? Neem gerust contact met ons op.

Voor Buiten Gewoon Muziek maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over Martijn

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.