Bedrijf in beeld

ZOA Hulpverlening

ZOA geeft structurele hulp in nood- en rampgebieden. De medewerkers van ZOA portretteerden wij in hun eigen werksetting.

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

ZOA geeft structurele hulp in nood- en rampgebieden. Daarbij blijven ze vaak langer dan de organisaties die ook aanwezig zijn om eerste hulp te bieden. ZOA blijft ter plaatse om de bevolking te ondersteunen na een oorlog of ramp totdat de bevolking weer zelfstandig verder kan.

Echt een transparante organisatie zijn is belangrijk voor een stichting waarvan giften een belangrijke inkomstenbron zijn.

Qua financiën zijn giften voor ZOA belangrijk. Maar er is ook veel wantrouwen op het geven aan goede doelen en de verhouding die daadwerkelijk naar de praktische hulp toe gaat. Om die reden wil ZOA een transparante organisatie zijn. Laten zien wat ze doen, zowel in het veld als ook op het hoofdkantoor in Nederland die de uitgezonden hulpverleners ondersteunen.

Voor ZOA heeft Beeldvoerders alle medewerkers in beeld gebracht in hun eigen werkomgeving. Deze foto’s worden gebruikt in presentaties, bij publicaties online of in tijdschriften.

Voor ZOA Hulpverlening maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.