Websites & applicaties

Metaaltechniek

Daadwerkelijk samen mooie dingen maken, dat is wat we met Metaaltechniek mogen doen.

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

'iets' met marketing

"Willen jullie een bedrijfsfilm maken en meteen wat foto's schieten van onze locatie en onze producten?" Die vraag was de start van een bijzondere samenwerking. Wat begon met bedrijfsfotografie en film, werd al snel een brede samenwerking op het gebied van strategie, design, website en beeldmateriaal. Metaaltechniek wilde 'iets doen met marketing'. Dat 'iets' is de afgelopen jaren behoorlijk uit de hand gelopen.

zo willen we werken

Bij Metaaltechniek krijgen we de ruimte om aan de basis mee te bouwen. Wie wil je zijn als bedrijf? Wat zijn je speerpunten? Waar ga je de komende jaren op inzetten? En hoe vinden we de juiste klanten bij jullie aanbod? De uitwerking van materialen zoals online scans (hoe je bespaart op lamellenschijven), websites, films, fotografie en drukwerk geven ons de kans om altijd en overal te zorgen voor consistentie in de uitstraling van Metaaltechniek. Samenwerken met Metaaltechniek is bijzonder, omdat we door de jaren heen echt een vertrouwensband hebben opgebouwd. Zo willen we werken. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt: We werken in hetzelfde pand, dus de mensen van Metaaltechniek lopen gewoon binnen met hun vragen. Zo helpen we elkaar echt verder.

50 jaar metaaltechniek

In 2019 bestond Metaaltechniek 50 jaar. In acht weken tijd werd er een complete campagne opgezet, met een creatief campagnebeeld, een acquisitie-actie én een nieuwe website. Het hele traject werd afgesloten met een open dag waar we een campagnepagina voor maakten, inclusief een wervend filmpje. In zo korte tijd met het hele team werken aan één mooi en duideijk doel, daar krijgen we energie van.

toekomstbestendige relatie

Nog steeds zitten we met regelmaat met elkaar aan tafel om te bespreken waar we staan. We evalueren de voorgaande periode en of we nog op het goede spoor zitten. Door de jarenlange relatie kennen we het DNA van Metaaltechniek en weten we wat de uitdagingen van hun klanten zijn en welk antwoord Metaaltechniek daarop wil geven. Dat is de toekomstbestendige relatie die wij graag opbouwen met onze klanten.

Beter gevonden worden in Google

Een relatief nieuw onderwerp voor Metaaltechniek is het optimaliseren van de vindbaarheid in Google. Één van de overtuigingen van team Beeldvoerders is dat je kerntaken van je bedrijf zoveel mogelijk in huis hebben. Het uitbesteden van je SEO is tijdelijk prima, maar het doel is om zoveel mogelijk zelf regie te hebben. Samen optrekken met de marketeers van Metaaltechniek was dus ook de enige juiste aanpak. Het doel: zelfredzaamheid in SEO. Zelf (verder) werken aan meer online autoriteit. Wil je dus meer weten over schuurbanden of over vhb tape. Je vindt het allemaal in de kennisbank op de website. Want kennis delen is één van de speerpunten voor het team van Metaaltechniek

Voor Metaaltechniek maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.