Fotografie

Albert Heijn

De foto van de manager van jouw Albert Heijn werd misschien wel bij ons in de studio gemaakt.

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

Bij ieder Albert Heijn filiaal hangt een foto van de supermarktmanager van het desbetreffende filiaal. Per Albert Heijn filiaal is de kwaliteit van die fotografie nogal verschillend, aangezien ieder filiaal dit zelf regelt. Voor Hollander Techniek, het bedrijf dat de inrichting en techniek van Albert Heijn filialen verzorgt, ontwikkelden wij een workflow om iedere supermarktmanager goed te portretteren.

Albert Heijn supermarktmanagers krijgen op het industrieterrein vlakbij de Beeldvoerders studio training op hun technische systemen. Beeldvoerders heeft samen met Hollander Techniek een workflow ingericht waarbij een bij hen aanwezige supermarktmanager ook meteen bij ons een foto kan laten maken. Deze printen wij bij ons op locatie in het juiste formaat van de displays bij de servicebalie. Deze prints worden vervolgens door Hollander Techniek bij de meubels van het desbetreffende filialen gevoegd. Een mooie efficiëntieslag voor Albert Heijn, en de supermarktmanager hangt met een mooi portret in zijn of haar winkel.

Supermarktmanagers die geen nieuwe winkelinrichting krijgen, maar wel hun portret willen vernieuwen, sturen we een briefing zodat ze zelf bij een lokale fotograaf de foto kunnen laten maken. Vervolgens printen wij de foto in het juiste formaat en krijgt het filiaal deze foto opgestuurd.

Een efficiente methode om van iedere supermarktmanager een professionele foto te maken met consistente uitstraling.

Voor Albert Heijn maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.