Websites & applicaties

VIaMedica

ViaMedica zorgt voor de match tussen kandidaten en zorginstellingen. Zo komt de juiste zorgprofessional op de juiste plek bij het invullen van een (tijdelijke) vacature.

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

De juiste arts op de juiste plek. ViaMedica zorgt voor de match tussen basisartsen en medische specialisten enerzijds, en zorginstellingen anderzijds. Met ViaMedica ontwikkelden wij een nieuwe website en een nieuwe visuele stijl. In samenwerking met kunstenaar Pieter Vonk ontwikkelden we een serie krachtige en opvallende campagnebeelden.

Belangrijk in de website van ViaMedica is het aanbod van vacatures. Kandidaten kunnen zich op de website registreren voor de talentenpool, een job alert en natuurlijk solliciteren op openstaande vacatures. Kandidaten worden in alle gevallen opgevolgd door (geautomatiseerde) e-mailmarketing.

Voor ViaMedica zijn belangrijke kernwaarden betrokkenheid, persoonlijk contact & deskundigheid. Om dit te onderstrepen fotografeerden we het team van ViaMedica in een herkenbare en consistente stijl bij ons in de fotostudio in Amersfoort.

Om de drempel zo laag mogelijk te maken om in contact te komen met ViaMedica, maakten we ook gebruik van een chatbot. Vraag: word je ook zo moe van websites met chatbots die je meteen beginnen lastig te vallen? Binnen de website van ViaMedica hebben we gekozen voor een chatbot die pas geactiveerd wordt als de gebruiker erom vraagt. Het maken van een afspraak en het informeren over specifieke vacatures, kan op deze manier laagdrempelig via de chatbot.

ViaMedica Beeldbank Advertentie Portal

Advertentietemplates in Brand Portal

Belangrijk in de Customer Journey van ViaMedica is de aanwas van nieuw talent. Voor ViaMedica richtten wij een beeldbank in, waarin alle advertenties (display advertising, SEA, Facebook, LinkedIn) beschikbaar zijn als templates. Alle advertenties zijn vastgelegd in de huisstijl van ViaMedica, maar gemakkelijk te wijzigen en aan te passen door de marketeers van ViaMedica.

Voor VIaMedica maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.