thema

Bloei voor werkgevers met vacatures

Het is prachtig als je organisatie groeit, maar hoe vind je de juiste mensen om je bedrijf samen mee op te bouwen?

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

280.000+

Het aantal vacatures in Nederland. Een recordstand. Hebben jullie ook moeite met het vinden van mensen? Veel organisaties moeten extra inspanning leveren in de war for talent. Het publiceren van een rijtje eisen en arbeidsvoorwaarden is niet meer voldoende om mensen op gesprek te krijgen. Werk is niet meer gewoon werk, maar gaat om zingeving & betekenis. Hoe laat jij je zachte waarden zien en hoe laat jij je gezicht zien als aantrekkelijke werkgever?

bloei in employee branding

Om de aandacht te trekken van je nieuwe collega's, zijn er een paar dingen belangrijk:

Opvallende vacatures

Dat doe je door het eerlijk en persoonlijk te maken. Laat collega's vertellen waarom ze het zo naar hun zin hebben. Laat iets zien van de sfeer en de inhoud van het werk. Presenteer jezelf als werkgever waar je zelf ook voor zou willen werken.

Eenvoudig solliciteren

Zorg dat je mobiel vindbaar bent, maar ook dat het sollicitatieproces eenvoudig is. Geen lange formulieren maar een eenvoudige upload of link naar een Linked-In profiel volstaat al voor een eerste indruk.

De juiste sollicitant

Je vacature moet niet zozeer veel sollicitanten trekken, je wilt de juiste sollicitanten trekken. Verplaats je in de sollicitant en bedenk wat hij/zij belangrijk vindt om te weten voordat hij/zij gaat solliciteren.

Maar ja, ga er maar eens aanstaan: een werken-bij gedeelte op je website, advertenties laten ontwerpen, een online marketingcampagne starten, de resultaten meten, je aanpak weer verbeteren... Voor veel organisaties is dat een maatje te groot.

Een slimme werken-bij website, opvallende advertenties, aantrekkelijke fotografie en film; wij hebben alles in huis voor een campagne met impact.

Wij helpen werkgevers met slimme arbeidsmarktcommunicatie. Om jouw organisatie snelheid te geven, ontwikkelden wij een kant-en-klare werken-bij website. Helemaal aan te passen in jullie eigen huisstijl. Laat jezelf zien als aantrekkelijk werkgever en kom goed voor de dag met herkenbare vacatures.

wat anderen ook lazen

voorbeelden bekijken?

bekijk klantcases

Tijd voor een demo?

Maak afspraak

Tijd voor een afspraak?

maak afspraak

Met wie je te maken krijgt?

over ons team
werken bij hso

werken bij hso

Werken bij
HSO kwam bij ons met een uitdaging: We hebben 100 nieuwe medewerkers nodig. Hoe helpt een filmcampagne ons om die mensen te werven?
Bekijk deze case
De Alliantie Ontwikkeling

De Alliantie Ontwikkeling

Websites & applicaties
Voor de Alliantie Ontwikkeling hebben wij in samenwerking met Axendo de website gerealiseerd. Centraal staan de gerealiseerde projecten en een kennismaking met de mensen achter deze projectontwikkelaar.
Bekijk deze case
Lomans

Lomans

Werken bij
Als Totaalinstallateur verzorgt Lomans al ruim 100 jaar de installaties in gebouwen. Samen met Lomans werken we aan uitstraling met karakter.
Bekijk deze case

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan
.