blog

Wat kunnen we leren van bomen?

Net geplant? Op het punt om gesnoeid te worden? Of volop in bloei na jarenlang hard werken? Waar staat jouw bedrijf als het gaat om online strategie?

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

Alles gaat snel, steeds sneller en we willen direct resultaat zien. Ook de online wereld lijkt steeds sneller te draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een website te maken. Er waren nog nooit zoveel mogelijkheden om jouw doelgroep online te bereiken. Hoe komt het dan dat veel organisaties nog steeds weinig bereiken met hun online aanwezigheid? Wat is eigenlijk een succesvolle website? En hoe helpt een goede online marketing strategie om te groeien in de aankomende jaren?

Je kunt niet vandaag een zaadje planten en morgen de vruchten plukken.

vijf fasen van gezonde groei

Online marketing lijkt op de groeifases van een boom: Je kunt niet vandaag een zaadje planten en morgen de vruchten plukken. Om te groeien en vrucht te dragen heeft het zaadje tijd, aandacht en de juiste voedingsbodem nodig. Maar wat zijn dan de juiste omstandigheden? En hoe draag je zelf bij aan die groei? Wanneer is het tijd om te snoeien, of juist om te bemesten? Groeien we hard genoeg? En heeft elke organisatie uiteindelijke hetzelfde doel qua groei?

de juiste voedingsbodem

Gezonde groei ontstaat van binnenuit. Daarom is de voedingsbodem waarop jullie bedrijf groeit zo ontzettend belangrijk. Het juiste team, de juiste strategie, slim gebruik van technologie, gestroomlijnde processen, boeiende content en passende financiering zijn de belangrijkste randvoorwaarden voor gezonde groei vanuit jullie eigen organisatie.

waar staan jullie?

Zijn de randvoorwaarden voor gezonde groei bij jullie op orde? En in welke fase bevindt jouw organisatie zich? Welke stappen kun je zetten om gezond te groeien en hoe zorg je dat je boom stevig wortelt, zodat hij uiteindelijk niet omwaait als het een keer stormt in het bedrijf? Ontdek het in onze uitgebreide whitepaper.

in welke groeifase jullie zitten? download de whitepaper

Dowload je pitch templatE hier

Verder lezen?

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan
Stefan Roorda
.