Diensten

Maak overtuigende offertes met pandadoc

Als Certified PandaDoc Partner begeleiden wij bij Beeldvoerders Nederlandse organisaties met het ontwerpen en implementeren van slimme offertetemplates op basis van PandaDoc. Met een PandaDoc offerte maak je indruk en werk je weer echt samen!

meer weten ?

Stefan Roorda
Stefan Roorda
pandadoc expert

een offerte uitbrengen: leuk! toch?!

Gaaf. Je mag een offerte uitbrengen. Leuk! Toch?! Zeker. Maar het proces wat daarop volgt is bij de meeste organisaties net even iets minder leuk. Gestoei met teksten, 'samenwerken' met collega's en Microsoft Word... tja. Wellicht herken je een van deze situaties ook bij jullie in het offerteproces:

  • Een offerte maken kost altijd nét even te veel tijd.
  • De energie was volop aanwezig in het salesgesprek, maar ja... in de offerte?!
  • De offerte: tsja, het is veel tekst en wat lijstjes met bedragen.
  • Het salesgesprek was persoonlijk en informeel. De offerte is formeel en onpersoonlijk.
  • Offreren jullie nog vanuit Microsoft Word of Excel?
  • Dat gezwoeg op die teksten... We zouden eigenlijk moeten investeren in goede templates.
  • We schrijven heel wat offertes, maar we winnen er onvoldoende. Hoe zorgen we voor meer getekende offertes?

laat slimme offertetemplates ontwikkelen

Ken je PandaDoc al? Slimme alles-in-één software voor offertes. In PandaDoc maak je door te werken met offertetemplates in een handomdraai verleidelijk mooie offertes helemaal in je eigen huisstijl en automatiseer je het hele proces daaromheen. Van creatie tot de online ondertekening. Een echt persoonlijke offerte. Als Beeldvoerders zijn wij PandaDoc Certified Partner en helpen we je graag van A tot Z op weg met deze slimme offertesoftware.

ontdek de tarievenvraag een demo aan
Pitch Studio in Amersfoort

wat is pandadoc?

PandaDoc is slimme offertesoftware. Of breder: software waarmee je je contracten, documenten, overeenkomsten etc. moeiteloos beheert. Steek jij vaak (te) veel tijd in het maken van offertes? En blijkt achteraf regelmatig dat dit niet de moeite waard was? PandaDoc is dan goed nieuws.

01

snel en eenvoudig professionele offertes maken

In PandaDoc werk je op basis van slimme templates. Je vindt hier alle bouwblokken die je nodig hebt om een overtuigende offerte te maken. Met een paar drukken op de knop heb je een gepersonaliseerd strak document in huisstijl klaarstaan.
vraag demo aan

02

offertes versturen waar je trots op bent

Mensen doen zaken met mensen. Dat wil je uitstralen. Geen saai lijstje met euro’s en pagina's vol tekst, maar een professionele offerte die klanten overtuigt. Verstuur offertes waar je trots op bent en die jullie oplossingen echt overbrengen.
vraag demo aan

03

krachtig samenwerken met collega's

Samenwerken aan een offerte? Wel eens geprobeerd in Microsoft Word? Brrr. In PandaDoc werk je gemakkelijk samen aan offertes. Laat je feedback achter in een comment, vink de aangepaste comments af. Ideaal samenwerken.
vraag demo aan

04

meer offertes die doorgaan dankzij glasheldere inzichten

Offerte verstuurd? Mooi! Maar nog niet achterover leunen. Met de waardevolle inzichten die PandaDoc biedt, kun jij je offertes blijven verbeteren. Want hoe lang wordt er naar een offerte gekeken? En waar kijkt iemand dan naar? Dankzij deze informatie kun je steeds beter aansluiten bij je lezer.
vraag demo aan

05

foutloze offertes door goede offertesoftware

Door te werken met templates, slimme tekstvariabelen en flexibele blokken, verwerk je met een paar klikken de juiste gegevens van de klant overal in het document. Dus geen knullige fouten meer die per ongeluk in een gekopieerde tekst sluipen. Zo wordt het maken van een offerte echt makkelijk.
vraag demo aan

06

integratie met je huidige crm

Beheer jij je relaties en interacties met klanten via een CRM? Dat biedt mogelijkheden voor een automatiseringsslag. Stroomlijn het complete proces en maak professionele offertes direct vanuit je CRM. Met slimme automatisering neemt de offerte zo alle gegevens over uit Hubspot CRM, Pipedrive, Salesforce of één van de andere te koppelen CRM's.
vraag demo aan

07

gemakkelijk werken met een digitale handtekening

Een 'natte handtekening' op je offertes en contracten? Dat kan natuurlijk beter. PandaDoc biedt professionele eSigning aan in je offerte. Daarbij is het mogelijk om de volgorde van tekenen aan te geven, meerdere mensen hun handtekening te laten zetten etc. Is de offerte ondertekend dan ontvangt iedereen de getekende PDF in de mailbox.
vraag demo aan

wij ontwikkelden professionele offertetemplates voor

Een winnende offertesamenwerking

Hét geheim van een winnende offerte? Daarvoor moet je eerst meer weten over de werking van ons brein. En daar weet Saskia Kerkhof alles van. Samen met Saskia ontwikkelen wij winnende offertes. Ontdek de magie van neuropsychologie en Saskia's unieke wintechnieken voor offertes. Samen met Saskia werken we als PandaDoc partner aan offertes met een goed verhaal, de juiste neurotriggers, PandaDoc templates, sprekende beelden om offertes persoonlijk te maken en natuurlijk de juiste tooling: PandaDoc.

Meer over saskia
Offerte-expert Saskia Kerkhof

wat kunnen wij betekenen als certified partner?

Hoe kunnen we jou helpen met goede offertesoftware? Als implementatiepartner kunnen we je helpen met ontwerp, advies, migratie, integratie, training & support.

pandadoc offertetemplates ontwikkelen

Slimme offertetemplates helemaal in je eigen huisstijl. Maak in een mum van tijd je offertes. Als Beeldvoerders begeleiden we je met het ontwerpen van je offertetemplate en het implementeren in PandaDoc.
vraag offerte aan

pandadoc implementatie & onboarding

Het nieuwe offerteproces. Wat komt daarbij kijken en hoe gaat dat in zijn werk? Als Certified PandaDoc partner zorgen we voor een goede implementatie. Zowel voor beheerders als voor collega's.
vraag offerte aan

pandadoc integreren met je crm

Werken jullie met Hubspot CRM? Of Pipedrive? Of wellicht Salesforce? PandaDoc integreert standaard met de meest bekende CRM-systemen. Als je het hebt over stroomlijnen van processen!
vraag offerte aan

pandadoc contentmigratie

Misschien zijn je offertes al zeer op orde en wil je je content gemigreerd hebben naar PandaDoc. We migreren je content en richten PandaDoc in met een slimme contentbibliotheek en templates.
vraag offerte aan

pandadoc support & advisering

Vragen over PandaDoc? Wij adviseren graag en helpen je op weg met goede voorbeelden, de beste tips en natuurlijk support als jij of een collega er even niet uitkomt.
vraag offerte aan

boek een vrijblijvende PandaDoc demo

Wil je PandaDoc eens zien? Ben je je aan het oriënteren, maar vraag je je af of PandaDoc wat voor jullie is? Houd je er wel van om een demo gewoon in het Nederlands te krijgen?

demo van nederlandse implementatiepartner

Het implementeren van goede offertesoftware begint bij 'het voor je zien'. Benieuwd naar de PandaDoc templates die wij implementeerden? Benieuwd of PandaDoc wat voor jullie organisatie is? Boek een demo!

Boek een demo

veelgestelde vragen over pandadoc als offertesoftware

Hoe zit het met veiligheid en AVG?

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en het opslaan van persoonsgegevens. Een belangrijk en veelomvattend onderwerp. De vraag is: voldoet PandaDoc? De AVG is (internationaal) ook wel bekend als: General Data Protection Regulation (GDPR). Lees hier alles over PanaDoc & GDPR

Meer over PandaDoc & AVG
Hoe lang duurt een PandaDoc implementatietraject?

Voor de implementatie van een PandaDoc-template rekenen we ongeveer 4 - 6 weken. Natuurlijk is dit afhankelijk van datgene wat er al beschikbaar is aan content en fotografie. Vaak wordt er voor de PandaDoc implementatie eerst gewerkt aan offerteteksten door het team Saskia Kerkhof van Winnende Offertes Schrijven.

Meer over offerteteksten

Stefan Roorda

PandaDoc expert

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefanvraag offerte aan
advies & strategie
.