Stefan Roorda

Stefan Roorda

advies & strategie

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Ik help klanten tot bloei te komen door vragen te stellen hoe echte bloei bereikt gaat worden. Strategie is vooral weten wat je niet meer gaat doen, dus ik help klanten om tot behapbare keuzes te komen in hun focus.

Verder ben ik ambassadeur van de bezoeker/gebruiker. Als UX designer onderzoek ik waar de gebruiker behoefte aan heeft. Ik loop warm voor websites die overtuigen in concept, gebruiksvriendelijkheid en resultaatgerichtheid.

Welke voedingsstoffen zijn voor jou persoonlijk echte groeiversnellers?

Voor mij is ‘samen’ een belangrijke groeiversneller. Als organisatie ben je zo sterk als je team sterk is. Samen bouwen aan je relaties met collega's betekent voor mij ook klaarstaan voor elkaar als mens.

Naast 'samen in het team', krijg ik ook veel energie van 'samen met de klant'. Geen oppervlakkige contacten, maar vanuit inspiratie elkaar helpen. Ik word erg blij van verbluffende concepten en digitale innovatie.

Heb je zelf nog ambities voor je eigen groei?

Mijn ambitie ligt met name op leiderschap, loslaten en vertrouwen geven aan mensen om me heen.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens....

Bij Beeldvoerders vinden we het leuk om naast spelen met beelden ook te spelen met woorden. We houden dan ook een speciale woordenlijst bij, zodat nieuwe collega's alle uitdrukkingen die erin geknald worden al snel leren begrijpen. Een quicksy zeg jij he? Gewoon kloenk, een bak PHP en dan zeg ik: Honderd punten! Pure dikheid dit.

Het zijn de kleine gekke eigen uitspraken die zorgen voor teamgeest en verbinding.

.