Websites & applicaties

De Alliantie Ontwikkeling

Voor de Alliantie Ontwikkeling hebben wij in samenwerking met Axendo de website gerealiseerd. Centraal staan de gerealiseerde projecten en een kennismaking met de mensen achter deze projectontwikkelaar.

meer weten?

Stefan Roorda
advies & strategie

De Alliantie Ontwikkeling is de projectontwikkelaar van woningcorporatie de Alliantie. In veel wijken in en rondom Amsterdam, Almere, Amersfoort en Hilversum tref je projecten die ontwikkeld zijn door de Alliantie Ontwikkeling.

Samen met Axendo werkten we aan de nieuwe website van de Alliantie Ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel van de website, is het presenteren van het indrukwekkende portfolio aan projecten. Met een filter op basis van Google Maps navigeren gebruikers eenvoudig tussen projecten in verschillende categorieën (zoals zorg, ouderen of duurzaamheid) regio's & verschillende ontwikkelfases.

Vanuit het prachtige kantoor in Hilversum werkt de Alliantie Ontwikkeling met ongeveer 40 collega’s. Om de medewerkers op een persoonlijke manier te presenteren, maakten we portretten van hen op locatie in Hilversum.

Voor De Alliantie Ontwikkeling maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Stefan Roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over Stefan

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.