Film

Olympus

Olympus Visionaries kijken verder dan de meeste fotografen. Zij zien wat niet veel mensen zien.

meer weten?

Martijn Godeke
filmmaker

ruimte en stilte

Alexander Koenders is lid van een exclusief gezelschap: de Olympus Visionaries. Als wildlife- en natuurfotograaf is hij natuurlijk het liefst buiten, in de ruimte en de stilte. Op Terschelling portretteerden we Alexander. We interviewden hem over zijn liefde voor de natuur, voor dieren en voor de rust die hij buiten vindt. Even weg van alle mensen die iets van je moeten.

the proof of the pudding

Naast het portret van Alexander, maakten we samen met hem ook een korte film over de nieuwe camera die Olympus op dat moment introduceerde: De E-M1X. Die film namen we natuurlijk ook op met die nieuwe camera: The proof of the pudding is in the eating. Alexander is een nuchtere en directe man, hij vertelt een goed en bondig verhaal waarin alle belangrijke features van de camera heel praktisch worden toegelicht en gedemonstreerd.

terschelling met een twist

Als je ons toch naar Terschelling stuurt voor een opdracht, dan kunnen we natuurlijk maar beter ook zoveel mogelijk waardevolle content produceren. Daarom maakten we de volgende ochtend nog vier korte films over de lenzen die Alexander het meest gebruikt. Een kleine twist: Het weer was compleet omgeslagen en deze vier films namen we dus op in de sneeuw. Onverwacht en koud, maar voor het beeld werkte het uitstekend. Voor het verhaal over de weerbestendige camera's en lenzen van Olympus konden we natuurlijk geen beter weer wensen.

olympus visionaries

Wist je trouwens dat wij als Beeldvoerders ook Olympus Visionaries zijn? We werken graag met de camera's en lenzen van dit eigenzinnige merk. De Nederlandse visionaries vormen een gemeenschap waar wij met veel plezier deel van uitmaken. En dit soort films zijn natuurlijk de krenten in de pap, hiervoor komen wij graag ons bed uit.

Voor Olympus maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over Martijn

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.