Martijn Godeke

Martijn Godeke

filmmaker

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Door altijd de kwaliteit van mijn werk te bewaken, soms tot vervelens toe. Altijd die extra stap om het net even mooier te maken. Wat is dan kwaliteit? Lastig te omschrijven. Voor mij is het kwaliteit om de techniek zo in te zetten dat de boodschap tot zijn recht komt.

Welke voedingsstoffen zijn voor jou persoonlijk echte groeiversnellers?

Ik ben een echte levensgenieter, word blij van een diepgaand gesprek bij het kampvuur met een goed glas whisky. Ook zoek ik graag het avontuur op. Zeilen op zee, liefst met een fikse wind. Als er maar uitdaging in zit.

Ik stop veel van mezelf in mijn werk, maar uiteindelijk gaat het om wat de klant ervan vindt.

In mijn werk groei ik als klanten en collega's enthousiast zijn over wat ik maak. Ik stop veel van mezelf in mijn werk, maar uiteindelijk gaat het om wat de klant ervan vindt.

Heb je zelf nog ambities voor je eigen groei?

Ik laat me leiden door wat ik mooi vind om te doen en wat er op mijn pad komt, dus ik heb geen vijfjarenplan. Graag zou ik nog meer producties in het buitenland maken. Dagenlang op pad om mensen te volgen, hun verhalen vast te leggen. En dan 's avonds na het werk een goed gesprek bij het kampvuur met een oude whisky en de cirkel is rond.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens....

Als team zijn we echt aan elkaar verbonden, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk delen we veel. Dat we allemaal ook verbonden zijn met God maakt het allemaal nog waardevoller.  We horen vaak terug dat we een bijzonder team zijn met elkaar en daar zijn we samen dankbaar voor.

.