Fotografie

Fotografie Guido

Je gezicht laten zien is belangrijk, zeker voor een scholengemeenschap die inzet op identiteit en authenticiteit.

meer weten?

Wilmar Boer
Bedrijfsfotograaf & Vormgever

Zo werken we graag

De samenwerking die we met scholengemeenschap Guido hebben, zouden we met elke klant wel willen: We krijgen vertrouwen, overleggen regelmatig over de beste strategie voor de beeldvoering van Guido en maken met grote regelmaat mooie nieuwe beelden. Zo werken we graag samen.

Wij noemen dit weleens (oneerbiedig) 'schoolstockfotografie'

ze weten wat ze willen

Het marketingteam van Guido belt ons regelmatig om te overleggen over nieuwe fotografie. Ontwerp van drukwerk en website wordt in eigen huis gedaan, dus ze weten precies wat ze nodig hebben. Wij noemen dit weleens (oneerbiedig) 'schoolstockfotografie': Stockfotografie, maar dan in een schoolsetting. Hierin is het natuurlijk altijd belangrijk om te blijven zoeken naar eerlijke en authentieke foto's. Het grote probleem met stock is nu juist die ongeloofwaardigheid die we willen vermijden. Daarom werken we niet met modellen maar met echte leraren en leerlingen. Bovendien komen we niet langs op zaterdag maar fotograferen we gewoon tijdens de lessen en in de pauzes.

vertrouwen voor de lange termijn

Voor een goede samenwerking is natuurlijk commitment van twee kanten nodig. De manier waarop dat vorm krijgt in de samenwerking met Guido is precies hoe wij graag willen werken met onze klanten: Op basis van wederzijds vertrouwen en voor de lange termijn.

Voor Fotografie Guido maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Wilmar Boer

Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Daar doe je Wilmar een plezier mee.

Meer over Wilmar

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.