Klantcase

SAP Letselschade

SAP Letselschade helpt mensen in moeilijke situaties. De mooie verhalen die zo ontstaan, willen ze graag zelf vertellen in korte films.

meer weten?

Martijn Godeke
filmmaker

het verhaal achter de komma

De advocaten van SAP Letselschade krijgen elke dag te maken met de verhalen van mensen die bijzondere, vaak vervelende dingen hebben meegemaakt. In die moeilijke verhalen willen zij de slachtoffers graag bijstaan, op een persoonlijke manier. Die persoonlijke aanpak laat zich goed vertalen naar de online videoserie die SAP Letselschade wilde maken: de mooie verhalen waarin SAP een rol heeft kunnen spelen zélf vastleggen op film. Wij hielpen SAP met onze cursus videomarketing om deze verhalen op een goede manier op te nemen. Zowel op technisch als op inhoudelijk vlak, dachten wij mee met SAP. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld aan de hand van hun logo het concept van 'Het verhaal achter de komma'.

mooie verhalen vertellen

De verhalen die ze bij SAP zelf opnemen, worden door ons gemonteerd. Door de ontwikkeling van een vast format, gebaseerd op de huisstijl van SAP, zorgen we samen voor een herkenbare look and feel. Met behulp van onze cursus videomarketing kan SAP nu tegen lage kosten een doorlopende serie korte films produceren. Hiermee zorgen ze voor continuïteit in hun contentstrategie, maar vooral: Ze kunnen nu eenvoudig zelf die mooie verhalen blijven vertellen.

Voor SAP Letselschade maakten wij een mooie website.

Bekijk deze website live

Anderen lazen ook

No items found.

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over Martijn

stefan roorda

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

.