Wilmar Boer

Wilmar Boer

Bedrijfsfotograaf & Vormgever

Hoe help jij de klant tot bloei te komen.

Door goed samen na te denken over de context van beeldmateriaal. Niet zomaar beelden maken, maar rekening houden met de achterliggende doelstelling. Verder ga ik altijd voor kwaliteit en verrassing, zodat de klant zich daarmee kan onderscheiden. Als fotograaf in Amersfoort is het vooral mijn sport om de vraag van de klant uit te werken tot een mooi beeld dat werkt. Qua ambacht moet ik daarvoor soms alle beschikbare technieken uit de kast trekken en daar houd ik van.

Welke voedingsstoffen zijn voor jou persoonlijk echte groeiversnellers?

Iets moois maken dat nog niet bestaat maar wel praktisch toepasbaar is. Een vraagstuk dat ingevuld moet worden met beeld. Een technische uitdaging om een creatief doel te bereiken. Fotografie is voor mij een ambacht waarin ik techniek en creativiteit combineer om tot een mooi beeld te komen dat werkt voor de klant.

Verder laad ik op door ons team. Het is een bijzondere club mensen bij elkaar. Maar ook van een dag alleen zijn, mountainbiken, surfen, ronddwalen door een stad of in de natuur. En muziek maken: de toetsen en de bas zijn mijn instrumenten.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Mijn eerste ambitie is het verder werken aan Beeldvoerders. Verder heb ik natuurlijk nog wel een artistieke ambitie: Ik wil graag meer doen met reclamefotografie. Reclamefotografie is volop in beweging. Je werkt vanuit een duidelijke opdracht, krijgt creatief gezien veel vrijheid, maar het is altijd gelinkt aan een doel. Verder werk je bij reclamefotografie met een brede variëteit aan onderwerpen. Zo heb je elke dag een ander onderwerp voor je lens. Dat houdt het boeiend.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens..

Beeldvoerders is een leuke club om mee te werken. Altijd in voor een geintje, maar ook voor elkaar klaar staan als het even minder gaat. We zijn meer dan vennoten, meer dan collega's, bijzonder en heel waardevol.

.