studio

Slimmer digitaal leren met e-learning video's

meer weten ?

Martijn Godeke
Martijn Godeke
filmmaker
e-learningvideo scene in studio

E-learning is al jarenlang een beproefde methode om ervoor te zorgen dat mensen op hun eigen plek, met eigen device en in eigen tempo kunnen leren. Maar hoe zorg je voor een digitale manier van leren die blijft boeien? Met videoseries!

liever kijken dan lezen

Veel lesmodules (ook in e-learning) bestaan voor een heel groot deel uit tekst. Ergens is dat logisch, want als mensheid zijn we al duizenden jaren gewend om verhalen door te geven door middel van lezen en schrijven. Maar voordat we schreven, vertelden we de verhalen al aan elkaar. De kracht van video is dat je nu één keer je verhaal kunt vertellen, waarna het oneindig vaak bekeken kan worden. Bovendien krijgt het kijken van video vaak de voorkeur boven het lezen van tekst. Voor optimale betrokkenheid en aandacht binnen je e-learning, kies je dus het beste voor persoonlijke video.

slim werken met videoseries

Video is belangrijk, maar het is ook vaak een flinke investering met een hoop regelwerk. Toch? Niet als je je e-learning bij de Pitch Studio in komt spreken. Wij bereiden samen met jou de vorm en de inhoud van de e-learning video's voor. In onze studio creëren we een setting die past bij de stijl die jij zoekt. Vervolgens vertel je eenvoudig en snel je verhalen, met behulp van de autocue. Deze verhalen monteren wij tot een serie video's, passend binnen jouw huisstijl. Het resultaat: een videoserie die jouw e-learning naar het volgende niveau tilt.

Enkele voorbeeldsettings voor e-learnings

De Pitch Studio is erg flexibel. Er zijn nogal wat opstellingen mogelijk. Onderstaand enkele voorbeeldscenes die we in de studio op kunnen bouwen.

scene schermdemo

Twee cameraregie

Laptopscherm delen

Lichte achtergrond

vraag offerte aan

scene op de bank

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Grijze achtergrond

vraag offerte aan

scene op de stoel

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Donkere achtergrond

vraag offerte aan

scene op wit

Drie cameraregie

Gestylde attributen

Achtergrond in wit of kleur

vraag offerte aan

scene aan tafel

Drie cameraregie

Met gestylde inrichting

Donkere achtergrond

vraag offerte aan

scene talkshow

Vijf cameraregie

Live interactie met publiek

Studio in huisstijlkleuren

vraag offerte aan

Wat is de pitch studio?

De Pitch Studio is een professionele videostudio in Amersfoort. Hier zijn we helemaal ingericht op het slim opnemen van uitlegvideo's voor trainers, marketeers & adviseurs. Compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt. De juiste belichting, meerdere camerastandpunten, goede akoestiek en natuurlijk een autocue, zodat je je verhaal gemakkelijk in kunt spreken. Uiteraard verwerken wij uiteindelijk jouw opnames in een professionele eindmontage in jullie eigen huisstijlformat.

01

Een slim videoformat in huisstijl

We produceren voor jullie een professioneel videoformat in jullie huisstijl. We voegen in het format elementen toe zoals titelbalken, logo, huisstijlkleuren, en geanimeerde overgangen. Zo creëren we een herkenbaar format.

02

Online scripts voorbereiden

In een online portal bereiden we met elkaar de scripts voor. Tijdens het schrijven coachen we je met praktische tips en adviezen. Dit doen we samen met een klein netwerk van professionele Pitch Trainers.

03

tijd reserveren in de studio

Je boekt jouw afspraak online bij ons in de studio.

04

Je video opnemen met autocue

Zodra je binnenloopt, zijn we klaar om te draaien. Geen opbouwtijd dus, maar direct aan de slag. Als je wilt, spreek je je scripts in via de autocue. Op één ochtend spreek je zo een hele serie video's in. Hoeveel video’s red jij in een ochtend? 8? 12? 24?

05

Verspreiden maar

Na de opnames leveren we je video's op gemonteerd in het videoformat. Helemaal in je eigen huisstijl. Na het ontvangen van de video's kan het verspreiden beginnen. Onze tip? Druppeltjesgewijs.
e-learning films studiosetting

Wij werken aan heldere video's met:

e-learning video met autocue

tarieven

tussen de € 345,- en de € 975,- per video
Waar moet je nou aan denken voor het opnemen van professionele video's in de Pitch Studio? In de studio nemen we losse video's op, maar ook produceren we uitlegvideo's in serie. Onze tarieven liggen dus tussen de € 345,- en de € 975, per video. Vraag gerust een offerte op. Daarin hebben we onze tarieven helder uitgewerkt.
vraag offerte aan

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over Martijnvraag offerte aan
filmmaker
.