Daniël Sonneveld

Daniël Sonneveld

Fotograaf, filmmaker

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Meedenken en kritisch zijn op wat echt waarde toevoegt. We maken geen plaatje om het plaatje, we communiceren met beelden, daarom heten we ook beeldvoerders.

Wat zijn voor jou bloeiversnellers, waar krijg je energie van?

Als klanten blij worden van wat we gemaakt hebben. De uitdrukking op het gezicht, soms zelfs tranen in de ogen, ontroering, blijdschap als ze de dingen zien die we voor ze gemaakt hebben. Als een klant zegt dat we hem echt verder hebben geholpen met wat we gemaakt hebben.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Ik zou graag nog meer outside-the-box willen denken, nog creatiever, spannender en onverwachter beelden maken. Technisch is er zoveel mogelijk, nu nog je fantasie de ruimte geven.

Jij en beeldvoerders, vertel eens...

Bij Beeldvoerders is het team meer dan collega’s, dat lees je bij iedereen terug. We delen meer met elkaar dan alleen het werk. We herkennen ons in de bereidheid om samen vol voor klanten te gaan, om als dat nodig is een extra stap te zetten. Misschien is dat betrokken zijn op elkaar wel inherent aan een klein team, maar als je een keer bij ons op locatie komt werken zul je merken dat er een huiselijke sfeer heerst.
.