Jan Wouter Kramer

Jan Wouter Kramer

Drone-operator

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Wij helpen onze klanten om te bloeien, door die bloei zichtbaar te maken voor iedereen en zo anderen te inspireren tot iets nieuws. Het hoogst haalbare daarbij is dat we duidelijk verbeelden waarom de klant doet wat hij doet. De drone is één van de tools die we hebben om bloei zichtbaar te maken. Beelden die we met een drone maken, geven door te spelen met de hoogte een dynamisch effect. Maar het plaatst zaken ook in hun context, en ook dat kan waardevol zijn.

Wat zijn voor jezelf groeiversnellers?

Bijzonder trots ben ik op de beelden die we maken voor het portretteren van mensen en organisaties. Ik geniet het meest van de samenwerking binnen het team tijdens ons werk op locatie. Dat is de brandstof waar ik op ‘loop’.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Mijn focus ligt op het uitbouwen van mijn autoriteit op het gebied van professioneel dronegebruik. Ik zie het als mijn doel om de drone te gebruiken als een mooie tool om mensen na te laten denken over onze planeet. Met beeld en data wil ik mensen en organisaties inspireren om verantwoord met de aarde om te gaan.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens...

Bij Beeldvoerders heb ik een fantastische werkplek met een gezellige informele sfeer en fijne buren. Een aantal beeldvoerders ken ik al het grootste deel van mijn werkzame leven. Voor de wet hebben we echter geen relatie en laat onze samenwerking zich nog het beste typeren als een lat-relatie. Achter mijn werkplek werk ik veel aan mijn eigen technische onderneming, maar als ze bij Beeldvoerders ‘uit de hoogte gaan doen’ ben ik erbij.

.