Julia Scheepsma

Julia Scheepsma

Vormgever, Marketing & Communicatie

Hoe help jij de klanten tot bloei te komen?

Ik leef me in in anderen en probeer mensen echt te begrijpen. Dat past bij mij en pas ik ook toe in mijn werk. Vanuit dat begrip bedenk en ontwerp ik wat echt aansluit bij de vraag en wens van onze klanten. Daarbij blijf ik positief en kijk ik naar de mogelijkheden en kansen. Bovendien ben ik snel enthousiast en kan ik ook goed meegaan in het enthousiasme van anderen.

Wat is voor jou persoonlijk een groeiversneller?

Ik geniet echt van een goede sfeer met de mensen om me heen, thuis en op mijn werk. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn, thuis lekker creatieve dingen te doen en tijd te nemen voor mijn hobby's. Als ik in mijn werk echt iets kan betekenen voor een klant, als ik iets moois kan maken dat ook echt waardevol is, dan geeft dat me ook veel energie.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Jazeker. Ik wil graag leren van collega's, als het gaat om de manier van werken en omgaan met klanten. Ook wil ik graag nog beter worden in mijn vak en daarin mijn eigen visie en kracht ontdekken, zodat ik steeds beter mee kan denken met onze klanten.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens....

De diversiteit van taken en projecten past echt bij me. Ik krijg de ruimte om veel uit te proberen, veel te leren en op die manier steeds beter te worden in wat ik doe. Bovendien werk ik graag samen met mijn teamgenoten en vind ik het fijn dat de mens op de eerste plek komt.

.