Yaël Huisman

Yaël Huisman

Junior Beeldvoerder

Hoe help jij klanten tot bloei te komen?

Als Junior Beeldvoerder assisteer ik waar nodig. Ik ben voornamelijk werkzaam op de afdeling fotografie. Binnen de fotografie proberen we de identiteit van een klant zo goed mogelijk vast te leggen. Door Wilmar als fotograaf wat werk uit handen te nemen, kan hij zich volledig richten op de klant. Zo hoop ik bij te dragen aan een mooie samenwerking tussen ons en de klant.

Wat is voor jou persoonlijk een groeiversneller?

Beeldvoerders. Ik heb nog nooit zóveel geleerd als in de tijd dat ik hier nu werkzaam ben. Ik stapte bij Beeldvoerders binnen zonder ervaring. Beeldvoerders is een voedingsrijke bodem die mij alle middelen biedt om te groeien. De sfeer, collega’s en inspiratie die er binnen Beeldvoerders is, helpen mij enorm om te groeien. Als beeldvoerder, maar ook als persoon.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Mijn ambitie is om steeds op de plek te zijn waar ik op dat moment het beste tot mijn recht kom. Tijdens dat proces hoop ik veel te mogen leren over bijvoorbeeld fotografie, marketing en vormgeving. Zo hoop ik te mogen groeien tot de mooiste versie van mezelf.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens…

“Misschien dat Beeldvoerders wel wat voor jou is”, zei mijn vader. Ik heb hier veel geleerd en heb ontzettend veel genoten van de toffe projecten die we al gehad hebben. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik krijg, de mensen die ik heb mogen ontmoeten en de ervaringen die ik op mag doen. Ik denk dat mijn vader gelijk had; het is een mooie club mensen waar ik me bij thuis voel.

.