Eva Schoonderbeek

Eva Schoonderbeek

Klantrelatiemanager

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Ik word blij van helpen, aandacht geven, problemen oplossen en mijn enthousiasme overbrengen in mijn adviezen. Daarbij geniet ik meer van kennis delen dan van overtuigen tot het kopen van een product. Daar zit naar mijn mening dan ook de sleutel tot het zijn van een prettige gesprekspartner.

Welke voedingsstoffen zijn voor jou persoonlijk echte groeiversnellers?

Ik krijg energie van problemen oplossen, brainstormsessies en klanten meenemen in een nieuwe manier van denken. Samenwerken aan inspirerende projecten geeft me veel voldoening. Niets is meer tof dan het high five moment aan het einde van een geslaagd project. Zowel met mijn collega's als met tevreden klanten. Ook vind ik gelijkwaardigheid belangrijk, ik hecht veel waarde aan het respecteren van elkaars ideeën en meningen.

Heb je nog ambities voor je eigen groei?

Zeker! Ik geloof dat voortdurende persoonlijke groei en kennisverbreding essentieel zijn om mijn rol goed te vervullen. Daarom blijf ik graag op de hoogte van nieuwe trends, technologieën en benaderingen in mijn vakgebied. Dit helpt om nog empathischer en daadkrachtiger gesprekken in te gaan.

Creativiteit is de rode draad in mijn leven

Jij en Beeldvoerders, vertel eens...

De sfeer in het team is informeel met oog voor elkaar, dat maakt het een fijne werkomgeving. Heel leuk om weer in Amersfoort te werken, de stad waarin ik ben geboren en getogen! Ik hou van projecten die creativiteit vragen. Niet zo gek dat Beeldvoerders daarom voor mij voelt als een warm bad. Creativiteit is de rode draad in mijn leven, zoals in spellen, tekenen, origami, interieurontwerp, experimenteren in de keuken en fotograferen. Al doe ik dat laatste natuurlijk in de verste verte niet zo goed als mijn fotograafcollega's...

Als klantrelatiemanager ben ik het eerste gezicht naar onze klanten, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

.