Martijn de Boer

Martijn de Boer

Front-end developer

Hoe help jij de klant tot bloei te komen?

Door altijd te gaan voor kwaliteit, door het overtreffen van verwachtingen, door met minder geen genoegen te nemen. Ik werk echt voor de klant en ben pas tevreden als de klant dat ook is.

Welke voedingsstoffen zijn voor jou persoonlijk echte groeiversnellers?

De gezamenlijke lunch bij Beeldvoerders is voor mij altijd letterlijk en figuurlijk een oplaadmomentje. Er wordt van alles besproken. Actuele onderwerpen verbinden aan een leuke sketch in een ontspannen sfeer. Volkoren boterham erbij en opladen maar. Daarnaast krijg ik energie van goede samenwerkingsprocessen. We versterken elkaar en helpen elkaar te groeien en tot bloei te komen. En daar worden we steeds beter in bij Beeldvoerders.

Heb je zelf nog ambities voor je eigen groei?

Wat vandaag nieuw is, is volgende week alweer achterhaald, development is een ongoing process. Dat houdt het ook zo boeiend. Mijn persoonlijke ambitie is meer te leren over Javascript. Animaties zorgen vaak voor verrassing op een website.

Jij en Beeldvoerders, vertel eens...

Bij Beeldvoerders voel ik me op mijn plek. Er wordt hard gewerkt. Kantoortijden kennen we niet, maar er is altijd wel tijd om een potje te darten tussendoor. Even je gedachten resetten, lachen, overleggen en daarna met nieuwe energie weer door. Thuis is belangrijk voor iedereen. Door flexibel te zijn in werkplek en werktijden kan ik er ook thuis voor mijn gezin zijn.

.