Dienst

managed hosting

Je website is klaar en staat online. Maar hoe zit het nu met veiligheid? En updates? Worden er eigenlijk wel backups gemaakt? En wie helpt me in geval van een hack?

meer weten?

Martijn de Boer
Front-end developer

Mogen we toegang tot de DNS? Dan kunnen we een SPF- en een DMARC-record toevoegen. Is het ook mogelijk om via SSH toegang te krijgen, zodat we onze deploys kunnen automatiseren? Welke token moeten we daarvoor gebruiken? Krijgen jullie veel spammails binnen? Waar hosten jullie je mail? Als je veel visitors verwacht, kunnen we het verkeer verdelen via onze load balancer. Krijg je ook een hartverzakking van bovenstaande termen?

je hosting kan maar beter goed geregeld zijn

Goede hosting is essentieel voor veiligheid en snelheid van je website. Het kan dus maar beter goed geregeld zijn. Daarom werken wij samen met True, onze vaste partner op het gebied van hosting. De servers van True zijn geoptimaliseerd voor de veiligheid en snelheid van je website. Ook zijn back-ups geregeld, monitoren we uptime & verzorgen wij alle updates. En dat is eigenlijk alles wat je van hosting wilt weten: Dat het goed geregeld is.

websitescan laten doen?

support nodig bij je website?

vraag hulp

een afspraak maken?

met wie je te maken krijgt?

over ons team

wat anderen ook lazen

Martijn de Boer

Een vriendelijke glimlach en een onverstoorbaar goed humeur. Martijn is de rust zelve.

Meer over Martijn
.