Evenement

HapSnap - Slimme OfferteTemplates | september 2024

Combineer het nuttige met het aangename: lunch met ons mee en laat je inspireren met slimme offertetemplates
GRATIS

12 september 2024

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen
GRATIS

12 september 2024

12:30
Basicweg 15C Amersfoort
Let op: er is plek voor maximaal 12 personen

Ontdek de magie van een goede offerte!

Ben jij benieuwd naar het geheim van een winnende offerte? Laat je tijdens deze HapSnap inspireren en doe er je voordeel mee.

HapSnap: je komt voor een hapje en als je weggaat, snap je weer meer van je vakgebied. En laten we eerlijk zijn: lunchen moet je toch. Wij maken graag op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met jou. Schuif aan tijdens HapSnap, leer het team van Beeldvoerders kennen en ontdek de magie van neuropsychologie en Saskia's unieke wintechnieken voor offertes. Lekker, informatief en het aantal plaatsen is beperkt zodat we elkaar echt kunnen spreken.

Beeldvoerders organiseert in 2024 diverse inspiratielunches. Elke lunch is er plek voor maximaal 12 personen en elke lunch staat er één specifiek thema centraal. Wij regelen de lunch en iedere deelnemer neemt iets mee wat hem  of haar inspireert: alle ingrediënten voor goede marketinginspiratie.

Over Saskia Kerkhof & Beeldvoerders

Saskia Kerkhof is auteur van het boek Slimmer offertes maken. Daarin geeft ze praktische neurotips waarmee je jouw klant onbewust overtuigt. Een revolutionair andere kijk op offertes. Ook helpt ze - samen met haar team - bedrijven met het schrijven van specifiek op hun business toegespitste offerteteksten. Met de magie van de unieke wintechnieken.

Naast pakkende teksten wil het oog ook wat. Daar komen wij in beeld met vormgeving en techniek. Bij Beeldvoerders zijn we partner van PandaDoc: een slimme alles-in-één software oplossing. Daarmee maak je snel en gemakkelijk mooie offertes en automatiseer je het hele proces daaromheen. In samenwerking met Saskia hebben we al veel klanten op weg geholpen met het gebruik van deze slimme offertesoftware. Als Beeldvoerders zijn we officieel Agency Partner Advanced van PandaDoc. Kortom, we hebben alles in huis voor winnende offertes. Laat je inspireren tijdens de inspiratielunch!

.