Diensten

PandAdoc hubspot koppeling

Als Certified PandaDoc Partner begeleiden wij bij Beeldvoerders Nederlandse organisaties met het integreren van PandaDoc met Hubspot CRM

meer weten ?

Stefan Roorda
Stefan Roorda
pandadoc expert

offertes 100% in huisstijl - eenvoudig vanuit de hubspot sales hub

De Hubspot Sales Hub is het hart van je sales natuurlijk. Wat speelt er per klant? Hoeveel gewogen omzet kunnen we verwachten? Ideaal natuurlijk. Zou het niet handig zijn als je ook gemakkelijk offertes kunt versturen vanuit Hubspot CRM? Gek genoeg biedt Hubspot alleen offertes aan in de vorm van rijtjes tekst en euro's. Zou het niet veel beter zijn als je eenvoudig offertes aanmaakt die wel indruk maken bij je klant? 100% in huisstijl? En direct gevuld met alle relevante Hubspot data?

Met de koppeling tussen PandaDoc en Hubspot CRM maak je eenvoudig offertes aan. Bij veel organisaties is de techniek niet de bottle neck, maar de weerbarstige praktijk van elke dag waarin accountmanagers ieder hun eigen 'geitenpaadjes' hebben op het gebied van offertes. De ene accountmanager verwerkt consistent de planning, de volgende haalt dat er altijd uit. Met de koppeling tussen Hubspot CRM en PandaDoc werk je gezamenlijk aan een 100% consistente workflow. En zoals Dwayne Johnson ooit zei:

Succes isn't always about greatness. It's about consistency. Consistent hard work leads to succes.

Maak snel en gemakkelijk indruk met jullie offertes - Vraag een demo aan

Benieuwd hoe de koppeling werkt? Een demo van de integratie zien? Wij demonstreren graag hoe gemakkelijk de koppeling werkt.

De geautomatiseerde koppeling tussen Hubspot CRM en PandaDoc gaat uit van een aantal datalagen:

  • Data van Contactpersonen: je contactpersonen uit Hubspot koppel je eenvoudig aan 'rollen' in PandaDoc. Op deze manier verschijnt contactdata automatisch in je offertetemplates.
  • Data van Hubspot Deals: heb je in Hubspot specifieke data vastgelegd in je Deals? Deze kunnen we eenvoudig overnemen in je PandaDoc templates. Zo maak je gemakkelijk offertes, contracten, overeenkomsten etc.
  • Data van Hubspot Producten: Sommige organisaties gaan zelfs zo ver dat alle producten ook vastgelegd zijn in Hubspot CRM. Deze data vult zich geautomatiseerd in de PandaDoc prijslijsten.
Vraag demo aan
Pitch Studio in Amersfoort

wat is pandadoc?

PandaDoc is slimme offertesoftware. Of breder: software waarmee je je contracten, documenten, overeenkomsten etc. moeiteloos beheert. Steek jij vaak (te) veel tijd in het maken van offertes? En blijkt achteraf regelmatig dat dit niet de moeite waard was? PandaDoc is dan goed nieuws.

01

snel en eenvoudig professionele offertes maken

In PandaDoc werk je op basis van slimme templates. Je vindt hier alle bouwblokken die je nodig hebt om een overtuigende offerte te maken. Met een paar drukken op de knop heb je een gepersonaliseerd strak document in huisstijl klaarstaan.

02

offertes versturen waar je trots op bent

Mensen doen zaken met mensen. Dat wil je uitstralen. Geen saai lijstje met euro’s en pagina's vol tekst, maar een professionele offerte die klanten overtuigt. Verstuur offertes waar je trots op bent en die jullie oplossingen echt overbrengen.

03

krachtig samenwerken met collega's

Samenwerken aan een offerte? Wel eens geprobeerd in Microsoft Word? Brrr. In PandaDoc werk je gemakkelijk samen aan offertes. Laat je feedback achter in een comment, vink de aangepaste comments af. Ideaal samenwerken.

04

meer offertes die doorgaan dankzij glasheldere inzichten

Offerte verstuurd? Mooi! Maar nog niet achterover leunen. Met de waardevolle inzichten die PandaDoc biedt, kun jij je offertes blijven verbeteren. Want hoe lang wordt er naar een offerte gekeken? En waar kijkt iemand dan naar? Dankzij deze informatie kun je steeds beter aansluiten bij je lezer.

05

foutloze offertes door goede offertesoftware

Door te werken met templates, slimme tekstvariabelen en flexibele blokken, verwerk je met een paar klikken de juiste gegevens van de klant overal in het document. Dus geen knullige fouten meer die per ongeluk in een gekopieerde tekst sluipen. Zo wordt het maken van een offerte echt makkelijk.

06

integratie met je huidige crm

Beheer jij je relaties en interacties met klanten via een CRM? Dat biedt mogelijkheden voor een automatiseringsslag. Stroomlijn het complete proces en maak professionele offertes direct vanuit je CRM. Met slimme automatisering neemt de offerte zo alle gegevens over uit Hubspot CRM, Pipedrive, Salesforce of één van de andere te koppelen CRM's.

07

gemakkelijk werken met een digitale handtekening

Een 'natte handtekening' op je offertes en contracten? Dat kan natuurlijk beter. PandaDoc biedt professionele eSigning aan in je offerte. Daarbij is het mogelijk om de volgorde van tekenen aan te geven, meerdere mensen hun handtekening te laten zetten etc. Is de offerte ondertekend dan ontvangt iedereen de getekende PDF in de mailbox.

wij ontwikkelden professionele offertetemplates voor

boek een vrijblijvende demo van de pandadoc hubspot koppeling

Wil je de PandaDoc integratie met Hubspot eens zien? Ben je je aan het oriënteren, maar vraag je je af of PandaDoc wat voor jullie is? Houd je er wel van om een demo gewoon in het Nederlands te krijgen?

demo van nederlandse implementatiepartner

Het implementeren van goede offertesoftware begint bij 'het voor je zien'. Benieuwd naar de PandaDoc templates die wij implementeerden? Benieuwd of PandaDoc wat voor jullie organisatie is? Boek een demo!

Boek een demo

Stefan Roorda

PandaDoc expert

Snelheid, creativiteit en drive. Soms op het duizelingwekkende af. Maar altijd met een brede glimlach.

Meer over StefanVraag offerte aan
advies & strategie
.