Hoe geef ik Beeldvoerders toegang tot mijn Google Search Console?

Volg dit stappenplan om Beeldvoerders toegang te geven tot Google Search Console.

Toegang tot Google Search Console

Google Search Console meet je vindbaarheid in Google. Op welke termen komen mensen (organisch) binnen op je website, welke pagina's doen het goed etc. Volg dit stappenplan om Beeldvoerders toegang te geven tot Google Search Console.

Stappenplan - toegang geven aan Beeldvoerders

Stap voor stap geef je Beeldvoerders toegang tot Google Search Console.

1. Login bij Google Search Console

2. Dubbelcheck dat je in de juiste property zit

Dubbelcheck in welke property je zit
Dubbelcheck in welke property je zit
Selecteer de juiste property
Selecteer de juiste property

3. Klik in de linkerzijbalk op Instellingen > Gebruikers en rechten

Gebruikers & rechten
Gebruikers en rechten

4. Klik op Gebruiker toevoegen in de rechterbovenhoek

Gebruiker toevoegen
Gebruiker toevoegen

5. Voeg beeldvoerders@gmail.com toe en geef deze de juiste rechten > Klik op toevoegen

Voeg Beeldvoerders toe
Voeg Beeldvoerders toe