Development

Een belangrijk onderdeel van je beeldvoering is je website. De techniek daarvoor is bij Beeldvoerders in goede handen. Onze developers Daan & Martijn zorgen ervoor dat je website blijvend presteert. Graag gaan zij daarin nét die stap verder met vloeiende animaties, slimme koppelingen en schaalbare techniek.

Ontwikkelen doen we op basis van Wordpress of Laravel. Alles voor de passende oplossing. HTML5, ES6 en SASS: alleen programmeurs weten waar dit over gaat. Uiteindelijk draait het om het resultaat: een website die presteert.

Agile scrum

Voor klanten is het soms best lastig om grip te houden op het ontwikkelproces van een website of applicatie. Als team werken wij daarom 100% op basis van Agile Scrum. Klanten zijn daardoor nauw betrokken bij de ontwikkeling en hebben blijvend sturing op budget en scope.

ProAct VX

Azure Cloud, Servervirtualisatie en Enterprise Monitoring. Het zijn slechts voorbeelden van de (voor velen) onbegrijpelijke technieken waarin ProAct VX zich specialiseert. Onze uitdaging: Dit verbeelden in sprekende fotografie. Vanuit de mensen die bij Proact werken vertellen wat zij doen in de complexe wereld van de ICT.

 Fotografie
Bekijk case

iWelcome

iWelcome is Europa's belangrijkste speler op het gebied van Identity Management. Zij voorzien diverse nationale en internationale bedrijven, overheidsinstellingen en datacenters van een online platform voor veilig identiteitsbeheer van hun accounts.

 Webdesign  Fotografie
Bekijk case

Klikik Mediatheek

Klikik laat mensen met een verstandelijke beperking genieten van de voordelen van internet. In een persoonlijke mediatheek hebben zij op veilige wijze toegang tot digitale media die voor hen betekenisvol is. Deze vullen zij zelf, of samen met hun begeleiding of verwanten. Video's, foto's, beeldbellen, muziek luisteren: het is slechts

 Webdesign  UX design  Development
Bekijk case

Tijd om eens verder te praten?

We inspireren je graag met onze ideeën over beeldvoering

Ik wil graag een afspraak