Device LAB

Er zijn meer dan 15.000 verschillende mobile devices in omloop. Om hiervoor te optimaliseren hebben we een test-straat ontwikkeld met een short-list aan gangbare devices. Dit noemen wij het Device LAB.

Wie een website heeft, kent het moment dat er altijd wel iemand is met een Windows Phone of een Android toestel met Lollipop, die op een verjaardag even haarfijn laat zien dat op zíjn toestel de website niet helemaal goed werkt. In veel gevallen komt dat doordat de bouwer een software-matige manier van testen heeft gebruikt. Dit filtert de meeste oneffenheden eruit, maar is geen garantie voor een goede weergave op het fysieke apparaat.

Device LAB
+
Ghostlab

We hebben een groeiend aantal devices in onze teststraat. Alle devices afzonderlijk bedienen is heel tijdsintensief. Daarom gebruiken we Ghostlab. Via deze app koppelen we alle apparaten aan elkaar. Het vinden van fouten gaat hierdoor een stuk sneller.

Beeldvoerders heeft om die reden een uitgebreide teststraat bij elkaar gespaard van de meest voorkomende mobiele toestellen. Hiermee testen we bestaande & nieuwe websites.

Waar browsercompatabiliteit steeds minder nauw komt, loopt de weergave op verschillende devices steeds meer uiteen. De test waard dus, want al zo'n 50% van het internetverkeer is gaat via mobile devices. Bovendien geeft Google mobiel goed presterende websites steeds meer voorrang.

Meet : The Device LAB!

  • Nokia Lumia 535

    Windows Phone 8.1 IE Mobile Chrome
  • WANTED : HTC 10

    Doneer een HTC 10

Device LAB is geopend!

Kom langs en test alle hoeken van je website.

Ons Device LAB is een waardevolle tool die we graag delen. Maak een afspraak om langs te komen, dan zetten we de koffie en het LAB klaar! Heb je een recent device, die geen specifiek doel meer dient? Dan heten we het graag welkom in ons Device LAB

Maak een afspraak