Design

Alles begint bij design: de conceptfase van begrijpen, luisteren, onderzoeken & bevragen. Designen is voor iedereen en mag niet verward worden met 'het werk van een grafisch vormgever'. Design is het gezamenlijk experiment om ideeën tot leven te brengen. Waar wordt de klant écht beter van? Wat is het probleem? Wat is de beste strategie? Design thinking is een teaminspanning. Samen met de klant.

In de conceptfase van onze producties proberen wij klanten te prikkelen en te bevragen. Design moet problemen oplossen. Samen met de klant werken we ideeen uit tot concrete producten. En natuurlijk: helemaal aan het eind van het proces gaat het ook over de visuele uitwerking van producten.

UX design dashboard Verian zorgcentrale

Voor Verian zorgcentrale hebben wij samen met Axendo een dashboard applicatie ontwikkeld. Bij de zorgcentrale van Verian wordt met diverse applicaties gewerkt. Middels de dashboardapplicatie is het mogelijk om diverse apps vanuit één omgeving in te zien. Niet meer talloze openstaande tabs, maar beheer vanuit één interface. Als Beeldvoerders leverden...

 Webdesign
Bekijk case

EMM International

Aan de automotive branche, scheepvaart en industrie levert EMM International gereedschappen en verbruiksartikelen op het gebied van verf en coatings. EMM in een internationale onderneming en hun producten onder de merknamen Colad, Tander, Hamach en Unitools worden wereldwijd geleverd. Beeldvoerders verzorgd voor hun uitgebreid pallet aan artikelen de ontwerpen van de verpakkingen.

 Vormgeving  Fotografie
Bekijk case

Nijkerkse Prentenatlas

Het brengen van een ode voor en door Nijkerkers aan de jarige stad. Dat was de grondslag voor de Nijkerkse Prentenatlas die is verschenen ter ere van het 600-jarig bestaan van de stad Nijkerk. In 101 vensters wordt de geschiedenis van Nijkerk weergegeven.

 Vormgeving
Bekijk case

iWelcome

iWelcome is Europa's belangrijkste speler op het gebied van Identity Management. Zij voorzien diverse nationale en internationale bedrijven, overheidsinstellingen en datacenters van een online platform voor veilig identiteitsbeheer van hun accounts.

 Webdesign  Fotografie
Bekijk case

Tijd om eens verder te praten?

We inspireren je graag met onze ideëen over beeldvoering

Ik wil graag een afspraak