DIENST

professionele online talkshow laten maken in amersfoort

Film doet veel. Het hele pakket van zien, voelen, horen & ervaren. Zijn jullie als merk al begonnen met impact maken met film? Vanuit onze professionele filmstudio in Amersfoort filmen wij hoogwaardige kwaliteit film voor vele merken.

meer weten ?

Martijn Godeke
Martijn Godeke
filmmaker

ontdek onze talkshow studio in amersfoort

‍Bij filmopnames is het verleidelijk te beginnen bij de filmstudio zelf. De apparatuur, belichting, welke camera's we inzetten etc. Toch is dat natuurlijk niet het meest belangrijke. Het begint allemaal bij jullie verhaal. Welk verhaal wil jij tot leven brengen? En hoe ziet dit er dan uit? Met onze filmstudio hebben wij een verrassend veelzijdige ruimte om jullie verhaal te verfilmen.

Wellicht droom je van een professionele talkshow, of misschien een uitlegvideo voor een bepaald proces in jullie organisatie of wellicht wil je een productvideo laten schieten? Onze filmstudio is de plek waar jouw verhaal tot in detail verfilmd wordt.

Alleen de hoogste kwaliteit

Bij Beeldvoerders geloven wij in kwaliteit. Hoogwaardige apparatuur, goede communicatie en een overzichtelijk proces. Als klant investeer je hoogstwaarschijnlijk niet elke maand in studio-opnames. Daarom wil je aan de hand meegenomen worden, professioneel geadviseerd worden. Bij Beeldvoerders werken ervaren filmmakers die je ook gerust adviseren om niet te investeren in film als je daar nog niet aan toe bent!

Vraag offerte aan
Pitch Studio in Amersfoort

akoestisch aangepaste filmstudio huren

De filmstudio verbouwden wij zo dat hoogwaardige filmproducties geschoten kunnen worden. De gehele ruimte is akoestisch aangepast en ingericht op vele creatieve settings. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig die je kunt verwachten.

01

een ervaren team

Met ons ervaren team laten we je niet aan je lot over, maar begeleiden we je van A tot Z in het hele proces van het maken van professionele videocontent. Wij filmen dus niet alleen, maar adviseren je ook vanuit vele uren praktijkervaring.

02

akoestisch aangepaste ruimte

De filmstudio is akoestisch helemaal aangepast zodat er in een geluidsneutrale studio-omgeving gewerkt kan worden. Los van de aanpassingen in de ruimte beschikken we over diffusers voor nog meer controle over akoestiek.

03

flexibele opnamesettings

Met behulp van verschillende voorbeeldsettings, helpen we je snel op weg in het kiezen van de juiste format voor jullie professionele filmopnames. Een talkshow, een duosetting of wellicht meer een talking head video? Wij zijn flexibel.

04

laat je ondersteunen met een autocue

Zodra je binnenloopt, zijn we klaar om voor je te draaien. Als je wilt, spreek je videocontent in met behulp van de autocue. Door de autocue spreek je efficient (en daarmee kostenefficient) filmcontent in.
iWelcome Bedrijfsfotografie

Wij werken samen met en voor

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over MartijnVraag offerte aan
filmmaker
.