Film

Online film heeft de toekomst. Het is de ideale manier om een goede indruk te maken en om informatie op een aansprekende manier te presenteren.

Wij werken op twee manieren aan film, allereerst door onze eigen high-end filmproducties. Hierbij zetten wij al onze tools in om te komen tot films zoals wij die graag zien; als ‘bewegende fotografie’. Ieder shot moet een verhaal vertellen. Daarnaast helpen wij met Cursus Videomarketing bedrijven op weg om zelf op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan.

Filmproductie

Installateur Lomans verzorgt al bijna 100 jaar installaties in gebouwen van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Lomans heeft een sterke focus op energiebesparende maatregelen en de inzet van duurzame energie. Voor Lomans verzorgden wij alles op het gebied van beeldvoering qua film. Zo hebben wij voor Lomans de headerfilm in de website geproduceerd. Maar we hebben ook bij Lomans de cursus videomarketing verzorgde waardoor medewerkers van Lomans nu zelf vloggen over hun activiteiten voor de onderneming.

 Film
Bekijk case

Pokon Naturado

Voor Pokon Naturado maakten wij onder ons label mGshortfilms een bedrijfsfilm. De bedrijfsfilm hebben we geleverd in het Nederlands, Engels & Pools. Pokon is marktleider op gebied van potgronden, meststoffen, gewasbeschermingsproducten en graszaden. Pokon levert A-merken aan diverse retailers zoals Albert Heijn. Vanuit het motto 'Groei en bloei' werkt Pokon

 Videomarketing  Timelapse  Bedrijfsfilm
Bekijk case

Timelapsefilm Chalet AnneWill

Een bijzondere film voor een bijzonder chalet: Meer dan 14000 foto's vormen samen deze film.

 Film
Bekijk case

Metaaltechniek

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is dé technische groothandel op het gebied van schuren, slijpen, polijsten en andere oppervlaktebewerkingen. Met een grote voorraad en veel kennis levert Metaaltechniek in diverse industrieën oplossingen op maat. Het team van Beeldvoerders produceerde voor Metaaltechniek de bedrijfsfilm, folders, autobestickering, een beurswebsite, beurswand, productfotografie en een nieuwsbrief.

 Film  Vormgeving  Fotografie  Webdesign
Bekijk case

Inspiratiedag HSO

Op de inspiratiedag deelt HSO met het personeel nieuwe ideeën voor de toekomst van het bedrijf.

Tijd om eens verder te praten?

We inspireren je graag met onze ideëen over beeldvoering

Ik wil graag een afspraak