Ons team

Beeldvoerder word je niet zomaar. Een beeldvoerder werkt aan een sterk imago voor bedrijven. Als gedreven vakman zet hij altijd een extra stap voor het resultaat: geloofwaardige verbeelding die blijft hangen. Ons team van Beeldvoerders is ons belangrijkste gereedschap.

Als fotografen, filmmakers, ontwikkelaars en ontwerpers werken we samen op het snijvlak van verbeelding en techniek. Daar ontstaan nieuwe creaties, dat is onze plek. Een samensmelting van specialismen om samen meer te bereiken dan ieder van ons alleen zou kunnen.

Wilmar Boer

Onze meest ervaren Beeldvoerder. Brengt naast zijn jarenlange ervaring in fotografie en ontwerpwerk ook de nodige levenservaring mee in zijn werk. De fotostudio is zijn sanctum sanctorum, maar ook op locatie ziet Wilmar altijd het juiste licht. Maak hem wakker voor een lekker wit wijntje of voor een fietstocht op de mountainbike of racefiets.

Bekijk Wilmars profiel

Stefan Roorda

Allround creatieveling met interesse in alle facetten van ons werk. Het design van websites en van online experiences is Stefans vakgebied. Bovendien zorgt hij als Product Owner voor communicatie met onze klanten en voor aansturing van het ontwikkelteam. Maak hem ’s nachts wakker voor een mooi glas rode wijn of een goed gesprek over ondernemen en online strategie.

Bekijk Stefans profiel

Daan Aikema

Achter de schermen van onze websites is Daan altijd druk in de weer met Laravel, PHP en Git. Dit zijn de tools waarmee Daan onze online community-oplossing en ons eigen CMS bouwt en onderhoudt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, als we Daan maar zijn gang laten gaan. Maak hem ’s nachts wakker voor een goede single malt whiskey of een spontane vakantie naar Frankrijk.

Bekijk Daans profiel

Martijn de Boer

Als front-end developer zit Martijn op zijn plek tussen stapels met smartphones, tablets en beeldschermen. Een aangename online ervaring op elk van onze websites is zijn grote doel. En uiteraard moet elke website responsive zijn en zowel cross-browser als cross-device uitstekend draaien. Maak Martijn ’s nachts wakker voor een fijn glas cognac of voor cabaret van Harrie Jekkers.

Bekijk Martijns profiel

Martijn Godeke

Onze purist pur sang. Als man van de details zorgt hij ervoor dat iedere filmproductie tot in de puntjes klopt. Elk beeld dat Martijn schiet moet indrukwekkend zijn, timelapse* is hierbij één van zijn favoriete technieken. Maak hem wakker voor een goede espresso of een zeiltocht op zijn eigen boot.

Bekijk Martijns profiel

Tijd om eens verder te praten?

Wij inspireren je graag met meer cases en inzichten over beeldvoering

Bel mij voor een afspraak