Ons team

Beeldvoerder word je niet zomaar. Een beeldvoerder werkt aan een sterk imago voor bedrijven. Als gedreven vakman zet hij altijd een extra stap voor het resultaat: geloofwaardige verbeelding die blijft hangen. Ons team van Beeldvoerders is ons belangrijkste gereedschap.

Als fotografen, filmmakers, ontwikkelaars en ontwerpers werken we samen op het snijvlak van verbeelding en techniek. Daar ontstaan nieuwe creaties, dat is onze plek. Een samensmelting van specialismen om samen meer te bereiken dan ieder van ons alleen zou kunnen.

Wilmar Boer

Onze meest ervaren Beeldvoerder. Brengt naast zijn jarenlange ervaring in fotografie en design ook de nodige levenservaring mee in zijn werk. Fotografie blijft zijn grote liefde, zowel in de studio als op locatie. Maak hem 's nachts wakker voor een fietstocht op de mountainbike of racefiets.

Bekijk Wilmars profiel

Stefan Roorda

Allround creatieveling met interesse in alle facetten van ons werk. Het uitdenken van online strategie en experiences is Stefans vakgebied. Maak hem ’s nachts wakker voor een goed gesprek over ondernemen.

Bekijk Stefans profiel

Martijn Godeke

Onze purist pur sang. Als man van de details zorgt hij ervoor dat iedere filmproductie tot in de puntjes klopt. Maak hem 's nachts wakker voor een zeiltocht op zijn eigen boot.

Bekijk Martijns profiel

Daniël Sonneveld

Daniël vormt de brug tussen de fotografie- en de filmafdeling van Beeldvoerders. Naast zijn grote liefde voor fotografie en film is hij druk bezig met optimalisatie van onze workflow en lunchflow. Maak hem 's nachts wakker voor een lange wandeling en een goed gesprek.

Bekijk Daniëls profiel

Martijn de Boer

Als front-end developer zit Martijn op zijn plek tussen stapels met smartphones, tablets en beeldschermen. Een aangename online ervaring op elk van onze websites is zijn grote doel. Maak Martijn ’s nachts wakker voor cabaret van Harrie Jekkers.

Bekijk Martijns profiel

Haddo Vervest

Haddo is eerst en vooral het zonnetje in het Beeldvoerders-huis. Hij werkt continu aan optimalisatie van ons eigen CMS en onze online community, maar spant zich vooral ook in om de werksfeer uitstekend te houden. Maak hem niet wakker. 's Nachts niet. Overdag zeker niet.

Bekijk Haddos profiel

Bert-Jan Arends

Bert-Jan is de financiële man van Beeldvoerders. Altijd bezig met het bijwerken van de boekhouding, betaling van belastingen en bemachtigen van bonnetjes. Maak hem 's nachts wakker voor Häagen-Dazs Salted Caramel.

Bekijk Bert-Jans profiel

Jan Wouter Kramer

Jan Wouter (beter bekend als JW) is gecertificeerd drone-operator. Of zoals hij het zelf zegt: Hij speelt met speelgoed voor grote jongens. Niet alleen voor film, maar ook voor technische inspecties. Maak hem 's nachts wakker voor een strandrit op Terschelling in zijn vintage Landrover Defender.

Bekijk Jan Wouters profiel

Tijd om eens verder te praten?

Wij inspireren je graag met meer cases en inzichten over beeldvoering

Bel mij voor een afspraak