Dienst

Opvallen met professionele videocontent

Film ontroert, informeert, activeert of zet je stil. Wat wil jij bereiken met jouw film?
Wij werken samen met jou aan professionele videocontent en een videostrategie die jou helpt om je doelen te bereiken en persoonlijk te communiceren.

meer weten ?

Martijn Godeke
filmmaker

begin met een video content strategie

Beginnen bij het begin; dat klinkt logisch, maar bij het maken van films is de verleiding groot om direct te brainstormen over het plaatje en het praatje: wat gaan we in beeld brengen en wat moet daarbij verteld worden? Om film effectief in te zetten om jouw doelen te bereiken, helpt het altijd om eerst een stapje terug te zetten en jezelf af te vragen:

  • Wie is mijn doelgroep?
  • Wat wil ik communiceren?
  • Wat wil ik bereiken?
  • Wat is mijn verhaal?
  • Is film hiervoor de beste optie?

wat gaan we samen bereiken?

Mooie plaatjes zijn leuk, maar wij worden vooral blij van films die jou echt verder helpen. Wij denken graag kritisch met je mee, om ervoor te zorgen dat we samen een film of filmserie maken die jou echt helpt om jouw doelen te bereiken.

Het begint allemaal bij jullie verhaal. Welk verhaal wil jij tot leven brengen? En hoe ziet dit er dan uit? Maken we één film, of een serie films? Wie gaat er kijken naar die films en wat willen we bij die kijker bereiken? Beantwoord een paar eenvoudige vragen en voor je het weet schets je een complete video content strategie; kijk, daar heb je echt wat aan. Om de eerste stappen zelf alvast te zetten, kun je ons blog over het 3H-model eens lezen. Dat model schetst een behulpzaam kader dat jou helpt om de juiste keuzes te maken in het ontwerpen van een video content strategie.

Vraag offerte aan

Infographic

Hoe kijken Nederlandse bedrijven naar
videomarketing?

Wij deden een onderzoek onder 347 organisaties in Nederland. Wat zijn hun plannen met film en videomarketing? We ontdekten interessante trends en herkenbare drempels.

bekijk de infographic
videocontent infographic nederlandse bedrijven

welke videostrategie helpt jou verder?

Zoveel doelen, zoveel typen films zijn er. Afhankelijk van jouw doelstellingen kunnen we films maken op locatie of in de studio, met interviews of juist alleen met sfeerbeelden, om te informeren, overtuigen, ontroeren of activeren. Welk voorbeeld spreekt je aan?

videocampagnes

Niet simpelweg een filmpje, maar een sterke campagne die je breed en strategisch inzet om het gezicht van jouw organisatie te laten zien.
vraag offerte aan

brand video

De identiteit en het karakter van jouw merk vangen in beelden, muziek en tekst. Dat is een mooie creatieve uitdaging die wij graag aangaan.
vraag offerte aan

recruitmentvideo

Nieuwe medewerkers werven of welkom heten in jouw bedrijf, dat doe je op een persoonlijke en handige manier met een recruitmentvideo.
vraag offerte aan

testimonial films

Blije en tevreden klanten of partners die enthousiast vertellen over de samenwerking met jouw bedrijf:
dat is toch goud waard?
vraag offerte aan

aftermovie

Een succesvol event wordt nog waardevoller door een mooie aftermovie die mensen weer even terugbrengt naar dat moment.
vraag offerte aan

bedrijfsfilm

Een goede indruk geven van jouw bedrijf, hoe doe je dat op een slimme een efficiënte manier? Een bedrijfsfilm is het ideale middel om persoonlijk en slim te communiceren.
vraag offerte aan

Social video content

Social video, snackable content, video's voor LinkedIn, Instagram of TikTok: ze hebben allemaal een eigen karakter maar het moet vooral kort, krachtig en geloofwaardig zijn.
vraag offerte aan

promotiefilm

Een nieuw product, een mooi event, een actie of een mooie aanbieding; je kunt ze allemaal promoten met behulp van een overtuigende promotiefilm.
vraag offerte aan

dronefilm

Film vanuit de lucht geeft je letterlijk een andere kijk op de zaken. De film van jouw bouwproject, pand, productieproces of event tillen we naar het volgende niveau.
vraag offerte aan

timelapses

Timelapses zijn onze specialiteit. Spelen met tijd en snelheid. Een timelapse geeft een creatief en dynamisch resultaat. De werkelijkheid, maar dan anders.
vraag offerte aan

het filmproces

Films maken is een creatief proces. Creatieve processen zijn leuk, inspirerend en kunnen natuurlijk alle kanten op gaan. Wij helpen je graag om dat proces waar nodig ook te structureren. Op die manier zorgen we ervoor dat we aan de voorkant geen belangrijke stappen overslaan, waardoor we films maken die echt aan jouw verwachtingen voldoen. We hebben ons proces samengevat in zeven eenvoudige stappen.

01

De vraag achter je vraag: is film echt wat je nodig hebt?

Misschien een rare vraag, maar weet je zeker dat je een film nodig hebt? Of bereik je jouw doel beter op een andere manier? Wij maken graag een film voor je als we er samen van overtuigd zijn dat die film jou echt gaat helpen om je doel te bereiken.

02

Kennismaking: mensen doen zaken met mensen

Om een goede film voor je te maken, moeten we elkaar goed begrijpen. We komen graag bij je langs om kennis te maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij ons langs te komen, dan laten we je direct onze filmstudio zien.

03

Waar voor je geld: weten wat het gaat kosten

We geven je graag een indicatie van de kosten, inclusief een duidelijke omschrijving van het plan en welke content we voor je maken. We werken graag in scenario's, zodat jij de opties kunt kiezen die voor jou echt waardevol zijn.

04

Creatieve voorbereiding: concept & script

Film draait altijd om inhoud en vorm. De inhoud bepaalt vaak de vorm, en de vorm moet bijdragen aan het overbrengen van de inhoud. We werken graag een mooi creatief concept uit en maken een script voor de opnames. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste inhoud én de juiste beelden vastleggen.

05

Productie: het echte werk met licht, camera's en... actie

We gaan op pad met camera's, lampen, microfoons en drones om jouw verhaal daadwerkelijk in beeld te brengen. We werken bij jou op locatie, of in onze studio, en verzamelen de ingrediënten waarmee we jouw verhaal tot leven gaan wekken.

06

Post-productie: een film ontstaat in de montage

De echte magie ontstaat als we alle beelden en verhalen samenbrengen in de montage. We werken een eerste versie uit, halen jouw feedback op en monteren vervolgens de definitieve versie van jouw verhaal. Natuurlijk netjes in jouw huisstijl en specifiek gemonteerd met jouw online kanalen in gedachten.

07

haal het maximale uit de content

Van al dat opgenomen materiaal, kunnen we vrijwel altijd veel meer dan één film maken. Hoe ga je slim om met de investering in deze film? We helpen je graag om de beelden optimaal in te zetten, zoveel mogelijk films uit de beelden te monteren en op die manier de grootste impact te maken met je films.
iWelcome Bedrijfsfotografie

Wij werken samen aan videocontent met

Martijn Godeke

Precisie. Perfectie. Kwaliteit. Maar hij vergeet niet om ook te blijven genieten.

Meer over MartijnVraag offerte aan
filmmaker
.