ProAct VX

Klantcase

Azure Cloud, Servervirtualisatie en Enterprise Monitoring. Het zijn slechts voorbeelden van de (voor velen) onbegrijpelijke technieken waarin ProAct VX zich specialiseert. Onze uitdaging: Dit verbeelden in sprekende fotografie.

En dat zijn de uitdagingen waar we van houden. In gesprek met de medewerkers ontdekten we waar voor ieder van hen de focus van hun werk lag. Ze beschermen gegevens, garanderen het vlekkeloze verloop van processen of 'demystifyen de Cloud'. Wij gingen aan de slag met deze gegevens om voor ieder van hen een conceptfoto te bedenken, waarmee we hun ingewikkelde werk inzichtelijk maken. Kunnen we een echte cloud maken met een rookmachine? Hoe beelden we de beveiliging van ICT-infrastructuur uit? En kunnen we het Droste-effect gebruiken om Nested Virtualisation uit te beelden?

Naast de creatieve uitdaging van de conceptfotografie, portretteerden we ieder van hen in zwart-wit. Het eindresultaat vertelt een ingewikkeld verhaal in sprekende foto's. Een project waar wij heel blij van worden.

Bekijk website

Tijd om eens verder te praten?

Wij inspireren je graag met meer cases en inzichten over beeldvoering

Meer informatie